Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ:Ενδεχομένως..ενδέχεται, αλλά ψηφίστε μας διά παν ενδεχόμενο!!

 Πράσινο φως ή «Πράσσειν άλογα»,στις ρυθμίσεις για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά!!   Ο υπουργός, μίλησε για «τραγική ειρωνεία που δεν προλάβαμε να κατατεθεί και να ψηφιστεί»!! 
 Ενδεχομένως τώρα,ειδάλλως μετά τις εκλογές.... Δείτε το Video                                                                                   Εφ'οσον μας ψηφίσετε φυσικά!!                                                                                                Με πράξη νομοθετικού περιεχομένου,τι και αν το ΚΚΕ είχε εμπρόθεσμα καταθέσει πρόταση νόμου  ΕΔΩ ενδέχεται να προωθηθούν οι ρυθμίσεις για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, ανακοίνωσε στη Βουλή ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης.

Ο κ. Κουτρουμάνης δήλωσε ότι ολοκληρώθηκε η διαβούλευση για το θέμα με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και υπήρξε θετική εξέλιξη ως προς τις προτεινόμενες από την κυβέρνηση ρυθμίσεις.

Το μόνο πρόσκομμα που τίθεται είναι ότι απόψε η Βουλή ολοκληρώνει τις εργασίες της κι έτσι ο κ. Κουτρουμάνης ενημέρωσε ότι κατόπιν συνεννόησης με το γραφείο του πρωθυπουργού μπορεί να προωθηθεί πράξη νομοθετικού περιεχόμενου έτσι ώστε η δέσμη των μέτρων να αποκτήσει ισχύ.
Οι ευνοϊκές ρυθμίσεις είχαν κατατεθεί ως άρθρα στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης, αποσύρθηκαν όμως αργότερα για να συνεχιστεί η συζήτηση με την τρόικα.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσω το Σώμα ότι πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η διαδικασία διαβούλευσης των συνεργατών μου με το τεχνικό κλιμάκιο του ΔΝΤ, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και υπήρξε ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο θετική εξέλιξη για τις ρυθμίσεις που έχουμε εισηγηθεί» ανέφερε το βράδυ της Μ.Τρίτης στη Βουλή ο Γ.Κουτρουμάνης.

«Επειδή όμως κλείνει η Βουλή, έχω ενημερώσει το Γραφείο του Πρωθυπουργού προκειμένου να εξετάσουμε τη δυνατότητα ρύθμισης με πράξη νομοθετικού περιεχομένου» κατέληξε ο υπουργός.