Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

ΣΥΓΓΝΩΣΤΑ ΑΣΧΕΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ....«Τιμολογίων ΔΕΚΟ ανάβασης» ..Ετσι κι αλλιώς!.

Τιμολογίων ΔΕΚΟ ανάβασης ... Ασχέτως εκλογικού αποτελέσματος!
Αυξήσεις-φωτιά στα εισιτήρια των μέσων μαζικής μεταφορά από το επόμενο έτος, ανατιμήσεις στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος και της ύδρευσης καθώς και νέες μειώσεις στους μισθούς και τις λειτουργικές δαπάνες των ΔΕΚΟ προβλέπουν τα τριετή επιχειρησιακά σχέδια που θα καταθέσουν σήμερα στο υπουργείο Οικονομικών οι διοικήσεις των δημοσίων επιχειρήσεων.

Τα σχέδια θα είναι προσαρμοσμένα στα όσα προβλέπει το νέο Μνημόνιο και, ως εκ τούτου, θα είναι δεσμευτικά για τις διοικήσεις των ΔΕΚΟ, ακόμη κι αν αυτές αλλάξουν μετά τις βουλευτικές εκλογές.

Σε ανήφορο οι τιμές

Σύμφωνα,ειδικότερα, με το νέο Μνημόνιο, εντός του πρώτου Τριμήνου του 2013, οι τιμές των εισιτηρίων στις αστικές συγκοινωνίες και τα τρένα της χώρας θα πρέπει να αυξηθούν τουλάχιστον κατά 25%.

Η δέσμευση αυτή που ανέλαβε η ελληνική πλευρά θα αποτυπώνεται και στα επιχειρησιακά σχέδια των ΔΕΚΟ του τομέα των Μεταφορών. Βάσει των ειδικότερων προβλέψεων που θα περιλαμβάνονται στα σχέδια αυτά, ο ΟΑΣΑ εντός του πρώτου τριμήνου του 2013 θα αυξήσει την τιμή του εισιτηρίου του από 1,40 ευρώ για όλα τα Μέσα σε 1,75 ευρώ τουλάχιστον και την τιμή του απλού εισιτηρίου του 1,20 ευρώ, η οποία ισχύει για τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ και το τραμ, σε 1,50 τουλάχιστον.