Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Από «καραμπόλα» της ΑΕΚ...Ο -διεθνής πλέον- Αστέρας Τρίπολης στο Europa League!

Η ικανοποίηση, οι πανηγυρισμοί και τα χαμόγελα, δεν σταματούν στην Τρίπολη και σε ολόκληρη την Αρκαδία, μετά την είδηση ότι ο Αστέρας θα συμμετέχει στο Europa League της περιόδου 2012-2013.
Η μη αδειοδότηση της ΠΑΕ ΑΕΚ προκάλεσε πανηγυρισμούς στην Τρίπολη.Μετά από 40 χρόνια που η μεγάλη τότε Παναχαΐκή,των ανυπέρβλητων Δαβουρλή-Ρήγα-Λεβεντάκου- Μιχαλόπουλου-Στραβοπόδη, έπαιξε στα μεγάλα σαλόνια της Ευρώπης (ΟΥΕΦΑ),μια άλλη ομάδα,από την Πελοπόννησο είναι έτοιμη να πει...ΚΑΛΉΜΕΡΑ  ΕΥΡΏΠΗ!                 Ο Αστέρας θα αγωνιστεί στο Europa από τον δεύτερο προκριματικό γύρο. Για να μπει στους ομίλους η ομάδα της Αρκαδίας πρέπει να περάσει τρεις προκριματικούς γύρους (μαζί με τα πλέι οφ).

Οι κιτρινομπλέ, μιας και δεν έχουν παίξει ποτέ στην Ευρώπη, θα πάρουν το συντελεστή της Ελλάδας που είναι 7.420 βαθμοί! Αυτό τους βάζει αυτόματα στο γκρουπ των ισχυρών του δεύτερου προκριματικού γύρου και φέρνει ως υποψήφιους αντιπάλους, ποδοσφαιρικούς συλλόγους από χώρες όπως η Γεωργία, η Βοσνία, η Λευκορωσία, η Εσθονία, η Μάλτα, το Αζερμπαϊτζάν.                                                                                                                                                                                                                 Η αρχή του Αστέρα στην Ευρώπη θα γίνει στις 25 Ιουνίου, με την κλήρωση στη Νιόν της Ελβετίας. Στις 19 Ιουλίου και στις 26 Ιουλίου (δεύτερος προκριματικός γύρος) θα πραγματοποιηθούν οι πρώτοι αγώνες του Αστέρα στο Europa League.