Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Στην Τρίπολη,εντεταλμένος της Μέρκελ ο φον Φούχτελ,με προ-πολιτικό ρόλο..Λίγο πριν το μεγάλο deal.

στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.. (ΕΔΩ)
Την Περιφέρεια Πελοποννήσου επισκέπτεται ο Αναπληρωτής Υπουργός Εργασίας και Εντεταλμένος της ΕλληνοΓερμανικής Συνέλευσης Hans-Joachim Fuchtel,όπου θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη στην έδρα της Περιφέρειας. Στην συνάντηση θα συμμετάσχουν η ηγεσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου καθώς και τα μέλη της Γερμανικής αποστολής.

Το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί περιλαμβάνει συζήτηση στρογγυλής τραπέζης στο ξενοδοχείο Μαίναλο και γεύμα πριν την αναχώρηση των Γερμανών επισκεπτών. Στην συζήτηση θα παρευρεθούν εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, το προεδρείο της ΠΕΔ, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, επιχειρηματικοί και επαγγελματικοί φορείς της Πελοποννήσου.


Η επίσκεψη γίνεται στα πλαίσια της Ελληνογερμανικής συνεργασίας και κυρίως στα πλαίσια της συνεργασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου με τη Βόρεια Ρηνανία Βεστφαλία.

Διαβασε εδω: Η «τρίλιζα» της Μέρκελ και τα συμπλέγματα ...

Τη Γερμανική αποστολή, πέραν του Αναπληρωτή Υπουργού και των αξιωματούχων της Γερμανικής κυβέρνησης και της πρεσβείας, συνοδεύουν αξιωματούχοι της Δημοκρατίας της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας, επιχειρηματίες και ένα μεγάλο κλιμάκιο δημοσιογράφων από τα εθνικά και ιδιωτικά δίκτυα της Γερμανίας.