Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Προ-ειδοποίηση ΟΕΣΠ:...«θα γίνει του Βιετνάμ»,στην Τρίπολη από τον Τατούλη!...

 Η παθητική και ενδεχομένως διαπλεκόμενη στάση,των διοικήσεων,των εμπορικών συλλόγων της Κορίνθου και του Κιάτου,άλλα και του εμπορικού επιμελητηρίου Κορινθίας,στο θέμα της δημιουργίας Mall (βλέπε εδώ),στην Κόρινθο,έχει καταγράφει.

Όλοι την ξέρουν και περισσότερο οι έμποροι της ευρύτερης περιοχής,που έχουν κάθε βάσιμο λόγο να βλέπουν πλέον με δυσπιστία,την κάθε επόμενη κίνησή τους. 
Χθες Δευτέρα 26 Νοέμβρη έπαιξε σε όλα σχεδόν τα τοπικά ΜΜΕ,ως είδηση:
«Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 6:00μμ στο χώρο του Επιμελητηρίου, θα πραγματοποιήσει ημερίδα με θέμα: «Δημιουργία Εμπορικού Κέντρου (Μall) στο χώρο της πρώην Σωληνουργείας Κορίνθου».
Στην ημερίδα έχουν καλεστεί να παραστούν αντιπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων από Κορινθία, Αρκαδία,Αργολίδα, Καλαμάτα, Ηλεία και Πάτρα, εκπρόσωποι του Κοινοβουλίου των αντίστοιχων περιοχών , Δήμαρχοι, ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας,καθώς και συνάδελφοι καταστηματάρχες της αγοράς της Κορίνθου».

Από την συνήθη πρακτική των δημοσιεύσεων,η κοινοποίηση και προφανώς η απόφαση επιλογής της μέρας,θα πρέπει να έγινε στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας.
Μέχρι εδώ τίποτα μη φυσιολογικό,αν δεν είχαμε δει και την παρακάτω δημοσίευση,του πολυπροέδρου της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου (διαβάστε εδώ)... Όπου προ-ειδοποιούνται οι ίδιοι προσκαλεσμένοι,ότι...«θα γίνει του Βιετνάμ»,στην Τρίπολη από τον Τατούλη!...
Αυτή η πρόσκληση συντάχθηκε την Τρίτη 20 Νοέμβρη και προφανώς ενημερώθηκε η διοίκηση του Εμπορικού  Συλλόγου Κορίνθου,προτού αποφασίσει να διοργανώσει,παρακινδυνεύοντας πιθανή αποτυχία,την δική της ημερίδα...
Εκτός εάν η πρόσκληση της περιφέρειας εντάσσεται στα πλαίσια πρόβας τζενεράλε,με οδηγίες προς ναυτιλομένους...
Από τον Τατούλη,που ενδεχομένως  να έστησε και...την  Κορινθιακή ημερίδα!
                            Ες αύριον τα σπουδαία . . . Ίδωμεν.