Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Άλλα (tricks million),πίσω από τη βιτρίνα φιλευσπλαχνίας,του Δήμου Σικυωνίων...

Ξεκίνησε στο Δήμο Σικυωνίων η δωρεάν διανομή τροφίμων σε απόρους κατοίκους ορεινών και ημιορεινών περιοχών!
 ...άντε και χαβιάρι στα  Μποζικοχώρια !
Έτσι τιτλοφορείται η νέα δράση της δημοτικής αρχής,στην ιστοσελίδα του δήμου Σικυωνίων διαβάστε εδώ...Επιμελώς αμπαλαρισμένη,ώστε να αναδεικνύεται η "δυναμική παρέμβαση" του δημάρχου στη μάχη της γραβιέρας! (εδώ)

Τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου κλιμάκιο του Δήμου παρέλαβε από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας το πρώτο προϊόν της παρέμβασης το οποίο μοιράστηκε άμεσα στους δικαιούχους του Δήμου.
Υπέρ πτωχών και απόρων φυσικά,αλλά...

ΤΟ ΤΡΩΓΕΙΝ είναι θαυμάσιος, λαϊκός πολιτισμός, άριστος.

Βεβαίως και οι αστοί είναι ευπρόσδεκτοι σ” αυτές τις γεύσεις...
Ας κοπιάσουν να τα πάρουν όλα (δείτε εδώ)  Προλαβαίνουν!...
Και οι 4 διαγωνισμοί για τη δωρεά διανομή τροφίμων και αγροτικών προϊόντων, στο πλαίσιο του σχετικού κοινοτικού προγράμματος, είναι συνολικού προϋπολογισμού 20 εκατ. ευρώ.
Πρόκειται για το «Πρόγραμμα Ε.Ε. 2012» που υλοποιείται στη χώρα σύμφωνα με την ΚΥΑ 22830/20-4-11 των Υπουργών Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλ. Διακυβέρνησης και Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, στο οποίο εντάχθηκε  και ο Δήμος Σικυωνίων.
Το πρόγραμμα εφαρμόζεται από τον
Με επιδιωκόμενο στόχο,την εξυπηρέτηση της πολιτικής των καρτέλ,για απόλυτη διαχείριση της αναλογίας ποσότητας-τιμών,που τους εξασφαλίζει πρόσθετα υπερκέρδη στην αγορά...
* Ο κανονισμός είναι δεσμευτικός ως προς όλα τα μέρη του και ισχύει άμεσα σε κάθε κράτος μέλος.(διαβάστε εδώ)...
Συνολικά 100 νοικοκυριά (61 οικογένειες και 39 μεμονωμένα άτομα) κάτοικοι των Δημ. Ενοτήτων Στυμφαλίας και Φενεού παρέλαβαν,από τους δημοτικούς ντίλερ,Γραβιέρα Κρήτης ΠΟΠ...Προστατευόμενης ονομασίας και τι ονομασίας...Nutria ΑΕ - Μαντζαβινος Γεώργιος...Όνομα βαρύ...με ιστορία.
 Η δημοτική αρχή καυχάται,ελπίζοντας ότι θα βρει αφελείς ή μύωπες  χειροκροτητές,πολιτικών και κοινωνικών πρακτικών που εξυπηρετούν..το πάρτι της γραβιέρας!

ΑΠΌ  ΤΗΝ "ΜΕΤΑΜΌΡΦΩΣΗ" ΣΤΗΝ "ΠΑΡΈΜΒΑΣΗ"...ΜΠΡΆΒΟ ΣΠΎΡΟ!