Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Επί του τύπου των ήλων ο ΣΥΡΙΖΑ...για την φημολογούμενη κατάργηση του Α.Τ Ξυλοκαστρου

Ενδεχομένως να είναι κακό σημάδι...και επικίνδυνη η ετοιμότητα του δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης...
Επί του τύπου των ήλων ο  ΣΥΡΙΖΑ (βλέπε εδώ)...κρούει τον κώδωνα του κινδύνου,υπογραμμίζοντας ότι η παραπάνω τακτική μπορεί να οδηγήσει στην υποκατάσταση του ρόλου της επίσημης Πολιτείας ακόμη και σε τομείς, όπως η Δημόσια Ασφάλεια από αυτόκλητους υπερασπιστές του «Νόμου της Τάξης».
Έωλος ο λόγος και τα δήθεν,του ολίγον από βουλευτή...κατά τ' άλλα μειλίχιου Κώστα Κόλλια...


Ολίγον από προνοητικότητα ποτέ δεν έκανε κακό κύριε βουλευτά...
Δεν έχει νόημα να αφήνεις ένα ζωντανό δράκο έξω από τους υπολογισμούς σου, εφ' όσον ζει δίπλα σου...

Ακόμα κι αν η κομματική σου πελατεία δεν το επιτρέπει,πάρε θέση-ξεκάθαρη...


Η αρχή έγινε από τον «ανεκδιήγητο»  δήμαρχο Βέλου-Βόχας όταν αμόλησε τους «σερίφηδες» εδώ...Και το κουβάρι μάλλον ξετυλίγεται με χρυσαλήτικη καπατσοσύνη!
Φαινόμενα, όπως η ανακοίνωση-πρόταση στην εκκλησία του Μελισσίου για εταιρεία Σεκιούριτι που θα αναλάβει τη φύλαξη των ιδιοκτησιών των δημοτών έναντι 25 ευρώ το τρίμηνο ή η εμφάνιση μελών της Χρυσής Αυγής στο καφενείο των Γελινιατίκων μετά από ένοπλη ληστεία σε σπίτι δημότη, καταδεικνύουν την σοβαρότητα της κατάστασης και φωτογραφίζουν τις ευθύνες της τρικομματικής κυβέρνησης που εκτρέφει με τις πολιτικές της την άνοδο τέτοιων μορφωμάτων,λέει ο ΣΥΡΙΖΑ,που τα τοπικά αντανακλαστικά του αυτή τη φορά λειτούργησαν!
Ευχής έργον θα είναι να μην βάλει κομματικά προαπαιτούμενα για κοινή δράση, ώστε η κοινωνία να αφουγκραστεί...αυτό καθεαυτό το πρόβλημα,που σκόπιμα επιδιώκεται από συγκεκριμένους πολιτικοοικονομικούς κύκλους να γίνει επιδημία...