Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Το έπιασε το υπονοούμενο ο Παπαγγελόπουλος και «σοροπιάζει» με την προσφορά του Τατούλη!

Μοχλό ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας της Πελοποννήσου χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης το  Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα: Πελοπόννησος 2020 (δείτε εδώ) το οποίο παρουσιάστηκε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013.
Το ειδικό πρόγραμμα φέρει την υπογραφή της Άννας Διαμαντοπούλου και αφορά τις τελευταίες προετοιμασίες ενός Προτεκτοράτου που σέβεται τις "προστατεύουσες"!
Με ολοκληρωμένες προτάσεις για το  project «Ήλιος»!
 Έτοιμες άδειες «με το κλειδί στο χέρι» έχει ο "περί πωλών" Τατούλης για τους Γερμανούς που θέλουν την Πελοπόννησο ως ενιαίο οικονομικό χώρο...

Μαγαζί γωνία είναι η Αρχαία Ολυμπία,πως να τους αφήσει ασυγκίνητους ένα τέτοιο προφίλ!
Η επιφανειακή τάση του Τατούλη προς την ελκτική δύναμη Φούχτελ ...τον παρέσυρε σε νέο ντελίριο δηλώσεων,με παρόντες και αυτή τη φορά:
Τους άλαλους δημάρχους,ως πρωτοκολλητές αποφάσεων του  διευθυντηρίου!          
Τους επιμελητηριακούς φορείς- σφραγίδα,που έχουν επιφορτιστεί την εκπαίδευση των πολιτών,για την απρόσκοπτη πραγμάτωση  των «τατούλειων» επιδιώξεων.
Παρούσες και οι υπάκουες θυγατέρες της συμβιβασμένης ΕΣΕΕ.που από τον περασμένο Ιούλη είχαν προτείνει,διά στόματος Κορκίδη,τη δημιουργία Ειδικών Οικονομικών Περιοχών (ΕΟΠ) σε περιοχές της χώρας και στα λιμάνια...

Άπαντες εμπέδωσαν,μετά προσοχής,τον προς ιθαγενείς - υποτελείς, πρωτοποριακό λόγο του «διαπιστευμένου σοφού» αρχηγού!
Γυρεύοντας κι' αυτοί να εκμεταλλευτούν το πολιτικό timing για μια θέση manager στο "ΗΛΙΟΣ",στα θεματικά πάρκα,τα εμπορικά κέντρα (εδώ)...ή στις εφοδιαστικές αλυσίδες (logistics),που η μελέτη του γνωστού ίδρυματος προσβλέπει,άλλα το επιμελητήριο Κορινθίας επιμελώς το αποσιωπά...
                           
Το ρεζουμέ των δηλώσεων Τατούλη...περί της Συνθήκης της Λισαβόνας...
Ευφάνταστα οραματίζεται «New Peloponnes» ο Πέτρος Τατούλης ως μια άλλη Μακιλαδόρα και επιχειρεί να βάλει καλύτερες κλειδαριές στις χειροπέδες,με ΕΟΖ by Germany,προτάσσοντας την Συνθήκης της Λισαβόνας που ως βουλευτής της ΝΔ είχε ψηφίσει μαζί με το ΠΑΣΟΚ...
Εκστασιάζεται με τα περί εδαφικής συνοχής-ομοσπονδοποίησης που αυτή επαγγέλλεται...
Με ελευθερία κίνησης κεφαλαίων και εμπορευμάτων που σημαίνει εξαγορές,πολυκαταστήματα αφανισμό της τοπικής οικονομίας... επί ποινή οικονομικού στραγγαλισμού για τους αυτόχθονες παραβάτες.

Ανοίγει παραθυράκια ο Πέτρος ο Α' περιφερειάρχης... για ζώνες ελεύθερου εμπορίου με φορολογικές αποθήκες,με «ελεύθερα» λιμάνια και μπράντες διαχείρισης αγροτικών προϊόντων,από την παραγωγή μέχρι την τελική διάθεση!

Όντας ευρηματικός,έχει αποκτήσει έξυπνη εξειδίκευση στην μεταπρατική αντίληψη,προσπερνώντας το άρθρο 28 της Συνθήκης της Λισαβόνας που δεν επιτρέπει ΕΟΖ σε κράτη μέλη γιατί θεωρούνται γενεσιουργό αίτιο στρέβλωσης του ανταγωνισμού...Αυτός τις κτίζει με πλακάκια Πελοποννήσου!
Βαπτίζοντας την προειλημμένη  (4-5-2012 η υπογραφή) κυβερνητική μεθόδευση ξεπουλήματος της χώρας...Ευφυέστατο πρόγραμμα:«το πρόγραμμα αυτό σχεδιάστηκε από την Περιφερειακή αρχή, με γνώση των πραγματικών συνθηκών,με γνώση της συγκυρίας και εκμετάλλευση του πολιτικού timing για την ανάπτυξη ενός νέου χρηματοδοτικού εργαλείου. Το πρόγραμμα είναι ευφυέστατο γιατί επιτυγχάνει τη σύνδεση μεταξύ της υπάρχουσας Προγραμματικής Περιόδου με την επόμενη και βαθύτατα Ευρωπαϊκό αφού έχει ως κύριο συστατικό τη βασική επιδίωξη της Συνθήκης της Λισαβόνας, την εδαφική και κοινωνική συνοχή».
 Όσο υπάρχουν οι...«τιμές»,θα βγαίνουνε ραγιάδες,και οι εθνικοί «ναιναίδες» μας,θα βγάζουν μαθητάδες...
Επειδή όλα έχουν τη τιμή τους... Το έπιασε το υπονοούμενο ο Παπαγγελόπουλος και   "σοροπιάζει" με την ειδική τιμή που του πρόσφερε ο Τατούλης εδώ...
Μαζί με την Σούκουλη που προς στιγμήν μας μπέρδεψε με την υπόθεση του Mall ! (εδώ)
Προφανώς οι φερέλπιδες συντονιστές  αγνοούν  μια βασική αλήθεια:
Η αλήθεια δεν υπάγεται σε πλειοψηφίες ούτε σήμερα,ούτε ποτέ...