Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Τα «σκουπίδια» του Κιάτου αποτελούν πλούτο που ανήκει στους πολίτες της πόλης

Αναρτήθηκε χθες στον ιστότοπο του δήμου Σικυωνίων  η  εισηγητική πρόταση διαχείρισης των απορριμμάτων (βλέπε εδώ)  που έγινε από τον εντεταλμένο για την "ανάπτυξη" ...δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας  Νίκο Παπαβασιλείου.
Ο κύριος Παπαβασιλείου,ως έχων δώσει τον όρκο Γερμανού στρατιώτη στην οικονομική και πολιτική κερδοσκοπική συμμαχία - στα πλαίσια των " "κοντράτων" Τατούλη -  ASE SYNERGY CONSULTING ΑΕ ,τάχθηκε υπέρ της ενεργειακής αξιοποίησης των ΑΣΑ με προωθούμενη ιδιωτικοποίηση της διαχείρισης...
                   Στον αντίποδα των προτάσεων του αμφω - εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου,είναι η πρόταση διαχείρισης από την συσταθείσα επιτροπή του  δήμου (διαβάστε εδώ) που αναδεικνύει λύσεις που ωφελούν την κοινωνία με επιστημονικά αποδεκτή ιεράρχηση των μεθόδων διαχείρισης των αστικών στερεών αποβλήτων, που συνοπτικά είναι 1) πρόληψη-μείωση, 2) επαναχρησιμοποίηση και 3) ανακύκλωση-λιπασματοποίηση των απορριμμάτων.
Διαβάστε εδώ:Τα Αστικά Στερεά Απόβλητα αποτελούν Πλούτο που ανήκει στους Πολίτες ...
Οι τρεις αυτές λύσεις (σε συνδυασμό) σίγουρα θα μπορούσαν να είναι άμεσα υλοποιήσιμες στο δήμο Σικυωνίων - αν υπήρχε πολιτική βούληση και ενδεχόμενη συνεργασία με δημόσιους φορείς...
Έστω και αν ο γενειοφόρος σοφός της περιφέρειας,επιδιώκει τον όσο γίνεται στενότερο εναγκαλισμό - έως αποπνιξίας με το δήμαρχο... που ναι μεν ξορκίζει τους "νταβατζήδες" αλλά πίνει και Coca-Cola με ΣΥΝΕΣΙ... για την επανεκλογή του ρε γαμώτο!