Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Στο θέμα των Κοιν.Σ.Επ. έγινε ξαφνικά ροντέο...το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου!

Κόλαση έγινε τη Δευτέρα 24 Νοέμβρη το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου,κατά τη διάρκεια της συζήτησης που αφορούσε το θέμα: «Λειτουργία Περιφερειακών Μηχανισμών Υποστήριξης της ανάπτυξης και προώθησης των Κοιν.Σ.Επ.»
Το ήρεμο περιφερειακό έγινε ξαφνικά ροντέο...όταν ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης απευθυνόμενος στους συμβούλους της αντιπολίτευσης είπε «Δεν μπορούμε να σας αφήνουμε συνεχώς να μας αραδιάζετε το δικό σας παραμύθι, δεν μπορεί ο κάθε χουλιγκάνος να έρχεται εδώ και να λέει τα δικά του» !
Η τοποθέτηση Τατούλη άναψε τα αίματα...με τον Γιάννη Μανώλη να επιτίθεται φραστικά στον γενειοφόρο "σοφό",λέγοντάς του: "Βούλωσε το, δεν φοράς παντελόνια, όταν δεν κατονομάζεις ποιους εννοείς".
Η ένταση συνεχίστηκε με τον Βουδούρη να έχει πλησιάσει το προεδρείο...και τον Τατούλη να συνεχίζει να ρίχνει "λάδι στη φωτιά" λέγοντάς του «Τι θέλει να πει ο ποιητής γιατί δεν το λέει ξεκάθαρα; Ό,τι έχεις το λες ξεκάθαρα αλλιώς συνεχίζεις να είσαι ένας κοινός συκοφάντης όπου οι εμπειρίες σου και η ζωή σου δεν σε έχουν βοηθήσει να αλλάξεις τίποτα.»
Η συζήτηση διακόπηκε προσωρινά...
Στη συνέχεια...
  •  Ο Οδυσσέας Βουδούρης ανέφερε:Οι ύβρεις προσβάλλουν το ΠΕ.ΣΥ. Εμείς καταψηφίζουμε αυτή την πρόταση και αποχωρούμε.
  • Γιαννης  Μανώλης : Εγώ θέλω ο κ. περιφερειάρχης να αναφέρει σε ποιον απευθυνόταν εξαπολείωντας τέτοιες ύβρεις.
    Στην συνέχεια πήρε πίσω την δική του ύβρη λέγοντας ότι ήταν λάθος του. Θα έχουμε ιστορία τόνισε καθώς υπάρχει προηγούμενο και έπειτα αποχώρησε.
  • Γιωργος Δέδες:Ήταν ένα ήρεμο ΠΣ και ήταν αδικαιολόγητοι οι χαρακτηρισμοί. Παρά το γεγονός ότι έχουμε δηλώσει υπέρ της εισήγησης , γίναμε δέκτες επίθεσης, η οποία δεν αρμόζει στην συμπεριφορά μας. Αποχωρούμε ως ένδειξη διαμαρτυρίας.
  • Ο περιφερειακός σύμβουλος της Λαικής Συσπείρωσης Πελοποννήσου, Βαγγέλης Γούργαρης είπε:Θα μείνω για να καταψηφίσω και θα αποχωρήσω.
  • Στο ίδιο μήκος κύματος και η δήλωση της εκπροσώπου της "Πελοπόννησος Οικολογική" Δήμητρας Λυμπεροπούλου, που ανέφερε:Κι εμείς θα μείνουμε για να καταψηφίσουμε και θα αποχωρήσουμε ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την ένταση αυτή.
  • Ο εκπρόσωπος της "Ανταρσία στο Μωριά" Παναγιώτης Κάτσαρης είπε: Αυτή η απαράδεκτη συμπεριφορά απαξιώνει το σύνολο του ΠΕ.ΣΥ, αποχωρούμε και δεν θα δεχτούμε τέτοιες συμπεριφορές.