Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Γιατί το ΚΚΕ παίζει φουλ κατενάτσιο με τα μνημονιακά κόμματα και... φουλ επίθεση στην άλλη Αριστερά !

* Το κείμενο που ακολουθεί είναι αυθεντικά χιουμοριστικό...χωρίς απαραίτητα να απειχεί τις πραγματικές απόψεις του γράφοντος.
Γιατί το ΚΚΕ παίζει φουλ κατενάτσιο με τα μνημονιακά κόμματα (από Ν.Δ. έως και ΣΥΡΙΖΑ) και... φουλ επίθεση στην άλλη Αριστερά !

 Δεν μας ταιριάζει το κατενάτσιο είχε πει  η Αλέκα Παπαρήγα,σχολιάζοντας τον Απρίλη του ΄12 τον ημιτελικό του Champions League μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπάγερν Μονάχου
Η Μπάγερν είχε τον πολιτικό πυρήνα του ΚΚΕ ,είπε τότε η Αλέκα ...γιαυτό και έπαιξε φουλ επίθεση σε ξένο γήπεδο και νίκησε!...
Βεβαίως η  μαχητικότητα της Αλέκας υπερβαίνει και αυτό ακόμα το ξένο γήπεδο...αποκαλυπτικό είναι το γεγονός ότι η Αλέκα αναδείχτηκε γραμματέας  του κόμματος,στο 13ο Συνέδριο του ΚΚΕ , παρόλο που δεν είχε εκλεγεί καν …αντιπρόσωπος !!!

Από τότε όμως κύλησε πολύ νερό στα αυλάκι...και πλέον την οργανωμένη "συνειδητή πρωτοπορία" του κόμματος,κοουτσάρει άλλος πολύπειρος coach ,ο Μήτσος !
Εκ του Περισσού εκτιμάται ότι ο "κόκκινος  Μήτσος" παρότι προέρχεται από τα τσικό του κόμματος στην επαρχεία...ξέρει καλύτερη "μπαλίτσα" από την Αλέκα ,που ειρήσθω εν παρόδω ήταν για χρόνια και "πράσινων αισθημάτων" !!

Ας μην ξενίζει, λοιπόν, το γεγονός ότι στις προσεχείς εκλογές ο νέος coach ,ως γνήσιος θιασώτης του Σοβιετικού μοντέλου ανάπτυξης(του μεταμοντέρνου ποδοσφαίρου),αλλά και ως θαυμαστής της Ρίτας Σακελλαρίου,ξεκαθάρισε ότι το  ΚΚΕ δεν είναι πλυντήριο για να ξεπλένει τις αμαρτίες αλλονών...τραγουδώντας το "σημασία δε θα δίνω θα ‘χω την πόρτα μου κλειστή..." ακόμα και σε όσους έφυγαν από το ΚΚΕ διαφωνώντας έστω με το κοινό πόρισμα ΚΚΕ-ΕΑΡ που οδήγησε στη συγκυβέρνηση του ΄89 με τη Νέα Δημοκρατία !
Έτσι εξηγείται και το γιατί ο κόκκινος coach απεχθάνεται τα πολιτικά νταραβέρια με νέα μέτωπα δήθεν "Λαϊκής Ενότητας" και άλλα τέτοια επικίνδυνα μονοπάτια με σκέψεις χειροποίητες κι ανορθόδοξες...
Γιαυτό εξάλλου  επέλεξε να διαφοροποιηθεί ελαφρώς και από το σύστημα της γερμανικής Μπάγερν...παίζοντας φουλ κατενάτσιο με τα μνημονιακά κόμματα (από Ν.Δ. έως ΣΥΡΙΖΑ) και... φουλ επίθεση στην άλλη Αριστερά !
Κάπως έτσι ο "κόκκινος Μήτσος" ελπίζει ότι σιγά - σιγά θα ανοίξει  και τους δια-δρόμους στην μέχρι τώρα άπαιχτη πραγματικότητα της ανατροπής !