Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

...και μετά ήρθε ο Κούγιας!

« Κάλλιστοι νέοι της ημετέρας πόλεως έθεντο κατ' αυτάς τας βάσεις λαμπρού σωματείου γυμναστικού δηλονότι συλλόγου, εις ον έδωσαν τίτλον Παναχαϊκός Γυμναστικός Σύλλογος »
...και μετά ήρθε ο Κούγιας!
Κούγια  κατάβαση,σε στημένο κόλπο... Θέλοντας αρχικά να βάλει στις ίδιες θύρες τον κόσμο του Ολυμπιακού με αυτόν της πατρινής ομάδας παρά την εντολή της αστυνομίας.
Παράλληλα,ως διοίκηση,εξαγρίωναν τον κόσμο με ανακοινώσεις ανά 5 λεπτά κατά της αστυνομίας επειδή δεν άφησαν τον κόσμο να κάτσει μαζί και να σκοτωθεί!!!

Διαβάστε τις ανακοινώσεις που συνειδητά ρίχνουν λάδι στη φωτιά...δυναμιτίζοντας  το κλίμα την ώρα του αγώνα.                                             
*Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκής καταγγέλλει την αστυνομική διεύθυνση:                    Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκής θα καταγγείλει τους αστυνομικούς διευθυντές Κόντη, Αγγελόπουλο και πως ο δεύτερος είναι και αναμεμειγμένος στην υπόθεση των στημένων αγώνων!                                                                  

Πριν από λίγο ο Κούγιας,ο οποίος συνελήφθη κατά τη διάρκεια του αγώνα της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό,αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα ...
Και πουρνό πουρνό,μη μπορώντας να καταλάβει τι προκάλεσε τις διακοπές και τα ντου των οπαδών,θα βγει να ψάχνει για ηθικούς αυτουργούς...
                                           ...στην Γλυφάδα με τον Μπέο!
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα,αν και δεν έχει πρωτεύουσα σημασία...
Ερυθρόλευκη πρόκριση-αγγαρεία,σε ένα ματς, που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ (διεκόπη στο 87΄).
Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Παναχαϊκή στην Πάτρα και σε συνδυασμό με το 2-0 του πρώτου αγώνα στο Φάληρο,προκρίθηκε στους "16" του Κυπέλλου.
Γκούρτσας και Φετφατζίδης τα γκολ.