Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Μίζα όταν πάρεις, γίνεσαι ευθύς...Ζητείται ελπίς !!!!

  Μεθοδεμπορία στο πανέρι... πρεπει να σκασεις 200 euro στο συνολο,  για να γινεις επισημος αντιπροσωπος και ψυχολόγος της ελληνικής γειτονιάς !!!…μάζεψε και κάνα ψήφο !!!                      Herbalife ltd (Off Shore που αν και ενσωματώθηκε στους φορολογικούς παραδείσους στην Cayman Islands(Νησιά Καϊμάν),η εταιρική έδρα της είναι στο Λος Άντζελες).                    
ΕΛΛΑΔΑ.:εμπόριο κι απάτη και λόγοι επισήμων στο κενό...Φαρμακοεπαγρύπνηση!!!  Δήλωση Προέδρου ΣΦΕΕ   (ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ) για την ανάληψη της Πρωθυπουργίας από τον κ. Λουκά Παπαδήμο...{Η διασφάλιση της θέσης της Ελλάδας στην ευρωζώνη πρέπει να είναι η κυρίαρχη προτεραιότητα.                                                          Ο νέος Πρωθυπουργός είναι μια εξέχουσα ευρωπαϊκή φυσιογνωμία που ανέλαβε τη διακυβέρνηση του τόπου την πιο κρίσιμη στιγμή. Εκτιμώ ότι παρά την κρίση, μπορεί τελικά να αποδειχθούμε τυχεροί. Είμαι βέβαιος ότι ο κ. Παπαδήμος διαθέτει πλήρη αντίληψη των απαιτήσεων των καιρών και γι’ αυτό θα επιτύχει, με την ομόθυμη υποστήριξη των κυρίαρχων (κοινώς Λάος) .. πολιτικών δυνάμεων.}Χαλάνδρι, 16 Νοεμβρίου 2011.                            
Ο πρόεδρος Διονύσης Φιλιώτης. ......Καλώς ήλθατε στη ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ- ΛΙΛΛΥ!!!!...
Ζητείται ελπίς !!!! ΕΛΛΑΔΑ ..η χώρα των ανέργων...Έξω από τους σταθμούς του μετρό...
Πωλείται ελπίς!!!…
Μεθοδεμπορία στο πανέρι... πρεπει να σκασεις 200 euro στο συνολο,  για να γινεις επισημος αντιπροσωπος !!! 
Να γινεις   επιστήμονας της υγείας και ας μην έχεις βγάλει ουτε το δημοτικό...
Μπορείς να φροντίσεις ένα κοινωνικό σύνολο ως επιχειρηματίας στη μαύρη αγορά... 

 Η Herbalife δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2004 έχοντας εξασφαλίσει ισχυρές βάσεις για δυναμική ανάπτυξη,ενώ είναι μέλος στο Σύνδεσμο Εταιριών Απευθείας Πωλήσεων.

Πώληση, και τιμολόγηση γίνεται στο ανασφάλιστο «βαποράκι» που θα μεταπουλήσει“μαύρα”...διπλάσια τιμή σύμφωνα με τον επίσημο τιμοκατάλογο της εταιρείας ... επ' ωφελεία της  Herbalife  φυσικά!!

Εκείνο το στοιχείο που θα πρέπει να προσέξετε είναι η διαφορά μεταξύ έγκρισης στον ΕΟΦ και γνωστοποίησης στον ΕΟΦ.
 Τα προϊόντα  κυκλοφορούν χωρίς την έγκριση του ΕΟΦ, ενώ έχει γνωστοποιηθεί η ύπαρξης τους στην ελληνική αγορά .
Η ενωση καταναλωτων τι εχει να πει; Το ΙΝ.ΚΑ; Κανενας; Ολοι βγαζουν τον σκασμο;  
                                                                      Γιατι;;;

Η επιστήμη πίσω από τα προϊόντα της Herbalife και την πάταξη της φοροδιαφυγής!!!
                                                      Μεριάστε  πριν σας πατήσουν. ...                                     
Κρατήστε τα ονόματα των {κηπουρών}...... θα χρειαστούν:
Richard P. Γουδής,ως Chief Operating Officer της Herbalife Ltd ο Γούδης είναι υπεύθυνος για την οικοδόμηση και τη διατήρηση μιας υποδομής που επιτρέπει στην εταιρεία να επιτύχει τους στόχους ανάπτυξής της, με υποστηρικτικές υπηρεσίες σε όλες τις περιφέρειες...
(Με λίγο λάδι στα γρανάζια της μηχανής όλα λειτουργούν γρήγορα και αποτελεσματικά, προς το συμφέρον όμως αυτού που λαδώνει τη μηχανή!).
Κάτι  σαν τον  Χριστοφοράκο  της Siemens δηλαδή...........Μίζα όταν πάρεις, γίνεσαι ευθύς…............
 Μανώλης Λεοντζάκος, γενικός διευθυντής της Herbalife Ελλάδας και Κύπρου.
Μέλος της ΕΕΔΕ, του ΕΣΒΕΠ και του ΣΕΕ.μέχρι πρότινος διευθυντής Marketing & Strategy στην αμαρτωλή ΑΓΕΤ Ηρακλής (Lafarge Cement Greece)
Εκτός από την τελευταία θητεία του στη βαριά βιομηχανία, έχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος στο λιανεμπόριο και πιο συγκεκριμένα στο Commercial Direction της Carrefour Hellas, από όπου αποχώρησε ως FMCG Sales Development Director.

Πριν από την Carrefour είχε πολυετή επιτυχημένη προϋπηρεσία σε θέσεις Πωλήσεων και Trade Marketing με την Procter&Gamble στην Ελλάδα και στα κεντρικά της P&G στην Ελβετία.......μπουμπούκι,το παλικάρι! ..."σπουδαγμένος"!!

Μαρία Συκιανάκη Sales & Marketing Manager Ελλάδας και Κύπρου.....
Διασυνδέσεις......
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ  (ΣΦΕΕ):
            Τήρηση του Κώδικα Δεοντολογίας....Πρωτοβάθμια Επιτροπή ...
                   Πρόεδρος: Γιώργος Συκιανάκης!!! (MENARINI ΕΛΛΑΣ Α.Ε).....

ΣΦΕΕ :Πρόεδρος ο Διονύσης Φιλιώτης ......Καλώς ήλθατε στη ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ- ΛΙΛΛΥ!!!!....
Η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ - ΛΙΛΛΥ είναι κοινοπραξία ανάμεσα στην ελληνική ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ και την αμερικανική φαρμακευτική εταιρία Eli Lilly και εκπροσωπεί αποκλειστικά την Eli Lilly στην Ελλάδα.....  
1 Ιανουαρίου 2011....Η Herbalife International παρουσιάζει το νέο γιατρό..... Cecilia Solis-Rosas,κλινικός διευθυντής της Eli Lilly!!!.....στη μπανιέρα δυο-δυο!!!.....

ΕΘΝΟΣ On Line Παρασκευή, 18/11/2011:Φάρμακα-μαϊμού «κυνηγά» ο ΕΟΦ.
Οι ελληνικές Αρχές συνεργάζονται στενά και με αντίστοιχες υπηρεσίες ξένων χωρών, όπως επιβεβαιώνει εγγράφως στη Βουλή ο υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μιχάλης Τιμοσίδης.........
ΚΑΙ ΜΕΤΑ....ΞΥΠΝΗΣΕ !!!!