Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Φέτφα...πρώτος υπέγραψε,αλλά "έδεσε" στο λιμάνι;

Γιάννης Φετφατζίδης:"Πρόεδρε, αυτό που μπορώ να υποσχεθώ με σιγουριά είναι ότι θα...αναγκάσω τον προπονητή να με χρησιμοποιήσει"!
Επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2016 έκανε ο Ολυμπιακός στον Γιάννη Φετφατζίδη.
Κρατάει δηλαδή για έναν ακόμη χρόνο τον διεθνή άσο σε σχέση με το συμβόλαιο που υπήρχε μέχρι σήμερα.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει αύξηση τόσο στις ετήσιες απολαβές του Φετφατζίδη όσο και στη ρήτρα παραχώρησής του που ήταν μέχρι σήμερα 12,5 εκ.ευρώ.
Μέλλει να δούμε αν ο προπονητής του Ολυμπιακού  δώσει τις ευκαιρίες στον μακράν καλύτερο Έλληνα παίκτη του Ολυμπιακού ή θα επιβεβαιωθεί ο θρύλος για τον  Κρόνο που τρώει τα καλύτερα παιδιά του...
  

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στο Θροφαρί «Ή του Χριστού μάρτυς Μαρίνα»

Από σήμερα στις 7:00  το απόγευμα και για είκοσι τέσσερις ώρες,το Θροφαρί,το χωριό που βρίσκεται σε υψόμετρο 680 μέτρων ανατολικά του Κιάτου... βάζει τα καλά του, για τη γιορτή της Αγίας Μαρίνας.
Ο εορτασμός γίνεται στη γραφική εκκλησία της Αγίας Μαρίνας.
*Η μεγαλομάρτυς Μαρίνα γεννήθηκε λίγο μετά τα μέσα του 3ου μ.Χ. αιώνα, στα σκοτεινά χρόνια των διωγμών, στην Αντιόχεια της Πισιδίας. Και μαρτύρησε επί Αυγούστου Κλαυδίου Β' του Γοτθικού (268-270) το έτος 270 μ.Χ, 17 Ιουλίου.
Η καμαροσκέπαστη εκκλησία της Αγίας Μαρίνας, με τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες αγιογραφήσεις,  βρίσκεται ανάμεσα από τεράστια πλατάνια καθώς είναι χτισμένη  (περίπου το 1870 ) πάνω απο μια πηγή που αναβλύζει και σήμερα τρεχούμενο νερο!
Οι κάτοικοι της περιοχής πιστεύουν πως το εκκλησάκι είναι θαυματουργό και έχουν να σου εξιστορήσουν πάρα πολλά θαύματα...
Ίσως και αυτός να είναι ο επιπλέον λόγος που τα τελευταία χρόνια,το εκκλησάκι δέχεται την επίσκεψη πολλών πιστών ,ειδικά την ήμερα που γιορτάζει...
Μετά την …