Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Ο Στάθης πού θέλει να (το) πάει το ΚΚΕ ;

                             Ο    πού θέλει να (το) πάει το ΚΚΕ ;
Οι ημέρες που έρχονται «είναι γκαστρωμένες»,όπως έλεγε ο αείμνηστος Χαρίλαος Φλωράκης και φάλτσα επανέλαβε (εδώ) με ύφος σοφιστικέ,ο ναυτίλος Στάθης (Σταυρόπουλος),για τις ανάγκες του ΣΥΡΙΖΑ ..."εν πλω" προς την διαχείριση της εξουσίας!
Ο χειμώνας που έρχεται θα είναι βαρύς κι αδίστακτος με τους αδύναμους... Συνεπώς η στάση που θα κρατήσει το ΚΚΕ (...να και το παλαιοΠασοκικό σουξέ) για το επόμενο διάστημα έχει ιδιαίτερη σημασία για τις τύχες του λαού και της χώρας!...
Έτσι εκτίμησε στο enikos.gr,εξασφαλίζοντας επίδομα υπερωριακής εργασίας,ο πάλαι ποτέ εκκολαπτόμενος,στό Ριζοσπάστη,γελοιογράφος  και μετέπειτα ηχηρή και ακριβοπληρωμένη πένα του ΔΟΛ και του Κίτσου Τεγόπουλου.
Προβοκατόρικη επίθεση στο ΚΚΕ εξαπέλυσε ο Στάθης,εξυπηρετώντας ποιους άραγε;...
Όχι πάντως το ενωτικό λαϊκό κίνημα...

Με κοπτοραπτική τεχνική έφτιαξε το δικό του πάτσγουορκ,σε τόνο ελεύθερο...
Έτσι ώστε η τεκμηριωμένη πολιτική ανάλυση-τοποθέτηση (διαβάστε εδώ) της Αλέκας Παπαρήγα,στην συζήτηση για τον προϋπολογισμό,να λανσάρεται στον ενικό... για «δίκη προθέσεων»
Και όποιος ψωνίσει ψώνισε...Απο τον γελοίο...γράφων Στάθη!!
Γιατί να πρέπει σώνει και καλά ένα κομμουνιστικό κόμμα  να μπει στο «τρυπάκι» να επιλέξει  διαχειριστή στην καπιταλιστική οικονομία;
Επειδή αυτό διευκολύνει τον ΣΥΡΙΖΑ;...
Το λαϊκό κίνημα σε ενδεχόμενη ...κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται την συγκροτημένη δυναμική του ΚΚΕ ή θα πρεπει να επαναπαυθεί στις επιτροπές πολιτικού αχταρμά,της ενορίας συνιστωσών ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ...Για τον σοσιαλισμό!

Το πολιτικό συμπέρασμα,αλλά και το πολιτικό ήθος και η πολιτική αισθητική του ΚΚΕ,έτσι όπως εκφράστηκαν,δια στόματος της κυρίας  Παπαρήγα,ήταν:
«Και κομμουνιστική κυβέρνηση να έχουμε, κυβέρνηση ΚΚΕ, απ' τη στιγμή που θα διαχειριστείς την καπιταλιστική οικονομία μοιραία θα βρεθείς στο ίδιο οικόπεδο με το ΣΥΡΙΖΑ, με το ΠΑΣΟΚ, με τη ΔΗΜΑΡ, χωρίς να λέμε ότι εξισώνουμε τα κόμματα αλλά σε τελευταία ανάλυση η στρατηγική είναι που δημιουργεί τις συγκλίσεις και τις προσεγγίσεις και όχι η προσωπική θέληση ή η επιλογή προσώπων και με αυτή τη έννοια εμείς όπως ξέρετε δεν κάνουμε μια ρητορεία που να ευτελίζουμε πρόσωπα.»
... χωρίς να λέμε ότι εξισώνουμε τα κόμματα,είπε η γραμματέας του ΚΚΕ.

Ποιο περιβάλλον πόλωσης εξυπηρετεί,ο Στάθης,αναπαράγοντας σκηνικό ενιαίου συνασπισμού,στα πρότυπα αυτού που υπηρέτησε την περίοδο '89-91...
Και βεβαίως του εξασφάλισε "πεδίο δόξας λαμπρό"στα καθεστωτικά μίντια...