Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Ο Βαγγέλης Χουσελάς καταγγέλλει...ο δήμαρχος Σικυωνίων σιωπά!

Σε προηγούμενη ανάρτησή μας με τίτλο:"Εικονική (κατά φαντασίαν) περιήγηση-αντί λογοδοσίας,στο δήμο Σικυωνίων." (εδώ) είχαμε υπογραμμίσει: «Έχει ο δήμαρχος το πολιτικό δικαίωμα,με τις συγκεκριμένες κεντρικές πολιτικοοικονομικές προϋποθέσεις,με την δραματική μείωση των ΚΑΠ από την Κυβέρνηση,να υποθηκεύει δημοτική περιουσία;...»
Τότε δεν γνωρίζαμε την πολιτική τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας,Βαγγέλη Χουσελά,στο Δ.Σ.της 23/11/12,στο θέμα: προτάσεις-τροπολογίες-παρατηρήσεις για τον Καλλικράτη,που αλιεύσαμε από τον ιστότοπο του δήμου Σικυωνίων.



Ανάμεσα σε άλλες εκτιμήσεις,περί Καλλικράτη,του δημοτικού συμβούλου...
Μας προβλημάτισε η παρακάτω,σχεδόν,καταγγελία-διαμαρτυρία:«...Μιας σημερινής αυτ/σης που... ψάχνουν να βρουν λύσεις και ανάπτυξη μέσω του κ. Φούχτελ ( μάλιστα στην συνάντηση της Θεσσαλονίκης πήγε και αντιδήμαρχος του δήμου μας) χωρίς να έχουν καταλάβει πως οι Γερμανικοί δήμοι αναζητούν συνεργασίες με Ελληνικούς δήμους μόνο και μόνο για να βάλουν ως ενέχυρο την περιουσία τους!»
Στην συγκεκριμένη ανάρτηση που τιτλοφορείται ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ: ΕΝΑΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ... ή σε άλλες,δεν είδαμε απάντηση του ανώνυμου;...δημοτικού συμβούλου,μήτε και τοποθέτηση του δημάρχου.
Τα μόνα που καταφέραμε να μάθουμε ήταν πως:


1)Ο περί ου ο λόγος δημοτικός σύμβουλος είναι αντιδήμαρχος και ακούει στο όνομα  Νίκος Παπαβασιλείου,κατ' επάγγελμα οικονομολόγος.


2)Ο δήμαρχος της πόλης,οικονομολόγος επίσης,δεν θυμάται αν και πότε πήρε απόφαση,το δημοτικό συμβούλιο,να σταλεί ο αντιδήμαρχος,ως εκπρόσωπος του δήμου να συναντήσει τον Φούχτελ

Για την ατζέντα της συνάντησης δεν καταφέραμε να μάθουμε τίποτα...χωρίς,προς το παρών,αυτό να υποδηλώνει τέχνασμα, δόλο και πονηρία,του δημάρχου.

Μήπως όμως οφείλει ο δήμαρχος ή έστω ο αντιδήμαρχος να ενημερώσουν τους πολίτες της πόλης,για την ατζέντα της Σαλονίκης...
Με τις νέες τεχνολογίες στον κυβερνοχώρο... ή έστω να επικοινωνήσουν την «ταμπακιέρα» μέσω της παραταξιακής τους φυλλάδας...

Γιατί στην «λογοδοσία» το προσπέρασαν...με κεκτημένη ταχύτητα!