Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Χθες στα Βλάχικα της Βάρης...στα «κοψίδια» λέει ναι;... ο Κώστας Καραμανλής!

Βγάζει ειδήσεις...Η «φωλιά» που έστησαν,χθες το βράδυ,Καραμανλής,30 βουλευτές και ένας «Ιούδας» της ΝΔ.
Μυστικός «περίεργος δείπνος» Καραμανλή,στη «φωλιά των κυνηγών»...                                               στα Βλάχικα της Βάρης!
Μην πάει ο νούς σας,μόνο στο φαΐ...χωρίς «πολιτικά βάρη» για τον πρώην πρωθυπουργό...
Ο Σαμαράς μάλλον παρά-ξεφούσκωσε και ο Κώστας Καραμανλής,σε «δικό του γήπεδο»,τους τάπε χύμα,στα βλάχικα,μπας και συνεννοηθούν...ή θα γίνουν κοψίδια!

Εκεί εκτός του πρώην πρωθυπουργού ήταν ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τζαβάρας, ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Τσιάρας, ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Θανάσης Μπούρας και ανάμεσα στους πολλούς επαρχιώτες  βουλευτές εντοπίστηκαν οι Τζαμτζής,Πατριανάκου,
Κοντογιώργος,Ορφανός,Κουκοδήμος,Κουτσογιαννόπουλος, Τσαβδαρίδης,Κυριαζίδης,Μαρτίνου κ.α.
Παρών ήταν όμως και ο διαγραφείς Σολδάτος, ο οποίος δείχνει με κάθε τρόπο ότι δεν θέλει να ...ξεκόψει από τη ΝΔ.
 «Αμφιτρύων» ...πρωτοκόλλου ήταν ο βουλευτής Βοιωτίας της ΝΔ Ανδρέας Κουτσούμπας,ο οποίος διοργάνωσε το τσιμπούσι για την ονομαστική του εορτή, με λίγες ημέρες καθυστέρηση.

Ο Κ. Καραμανλής πάντως και ευδιάθετος ήταν και καθησυχαστικός έδειξε ότι τα πράγματα μπορούν να πάνε καλύτερα...ενδεχομένως,αν του «ξανά-δοθεί» ο τόπος!
Την παράσταση όμως την έκλεψε ο Θ. Μπούρας, ο οποίος εξομολογήθηκε... Ανάμεσα στα υπόλοιπα «τεχνάσματα»,της κρίσιμης Κυριακής-της ψηφοφορίας για το Μνημόνιο, προκειμένου να αποτρέψει κατά το δυνατόν τις διαρροές ως γραμματέας της Κ.Ο.
Πως?...είχε μετατρέψει το γραφείο του σε πολιτικό ψυχοθεραπευτήριο,με καναπέδες!

Πολλά είναι τα δείπνα και οι συναντήσεις που γίνονται τελευταία από γαλάζιους βουλευτές...