Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Ηλίας Μπράβος:Οι δήμοι οφείλουν να βγάλουν «κόκκινη κάρτα» στη χρυσαλήτικη συμμορία,στην επέτειο για την 25η Μαρτίου

  H ιστορική μνήμη είναι και πρόκληση και βάρος και ευθύνη. ... Eίναι τα πολιτικά κεφάλαιά μας που απαιτούν να δούμε κατάματα και θαρραλέα τον  αντίπαλο ... 
Ηλίας Μπράβος
Ο υποψήφιος Δήμαρχος της Λαϊκής Συσπείρωσης,στο Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης,κύριος Ηλίας Μπράβος  απαιτεί πολιτική υπευθυνότητα  και ιστορική μνήμη από τους δήμους (διαβάστε εδώ)...
Κάθε φορέας οφείλει - παίρνοντας υπόψη την ιστορική μνήμη και πείρα:
1.Να τοποθετηθεί καθαρά χωρίς προσχηματική επίκληση της τυπικότητας και να απομονώσει τους φασίστες της Χρυσής Αυγής,που εξαπολύουν επιθέσεις κατά βιοπαλαιστών,κατά αγωνιζόμενων εργατών και μαθητών που παλεύουν ενάντια στα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα κυβέρνησης,τρόικας και ΕΕ.
Να απομονώσει τους φασίστες της Χρυσής Αυγής,που κάνουν αναφορές σε «κομπολόγια από δόντια μεταναστών» και σε «σαπούνια»

 2.Να καταδικάσει στην πράξη και με τη στάση του τα τάγματα εφόδου της χρυσής Αυγής,που βάζουν στο στόχαστρό τους ακόμα και νήπια ,αθωώνοντας έτσι την πολιτική που εξαθλιώνει σήμερα τον λαό.
  Γι αυτό οι δημοτικοί σύμβουλοι της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» ζητούν από τον κάθε Δήμο να μην καλέσει τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής στην επέτειο για την 25η Μαρτίου,καθώς και σε αντίστοιχες εκδηλώσεις.»