Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

48 ώρες για να φύγουν!.... ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ VIDEOS ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ..

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ VIDEOS ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΠΛΑΤ...:


Πάνω από 700.000 κόσμος (υπολογίζεται) ότι κατέκλυσε χθες την πλατεία Συντάγματος στα πλαίσια της διήμερης απεργίας ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης. Καθώς οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται, θα αναμεταδίδουμε συνεχώς τις τελευταίες εξελίξεις…

Αθήνα: Δεύτερη ημέρα των κινητοποιήσεων!!

10:30: Μαζική πορεία του ΠΑΜΕ έφτασε στο Σύνταγμα μέσα από το Κολωνάκι. Πρόκειται για μια από τις προσυγκεντρώσεις που είχε καλέσει το ΚΚΕ, ενώ άλλες έχουν ξεκινήσει από Καλλιμάρμαρο, Σίνα … Ο κοσμος συνεχίζει να κατεβαίνει και αυξάνεται (Εδώ Πολυτεχνείο)

10.35: Στο σύνταγμα βρίσκεται αυτή τη στιγμή το ΠΑΜΕ. (Alter Thess)

11:00: Ολόκληρη η Αμαλίας μπροστά από τη Βουλή είναι ασυκτικά γεμάτη από κόσμο. Και έρχονται και άλλοι… (Εδώ Πολυτεχνείο)

11.18: Γεμάτη είναι η Βασ. Αμαλίας στο Σύνταγμα από διαδηλωτές του ΠΑΜΕ. Ξεκίνησε και η προσυγκέντρωση συλλόγων και σωματείων μπροστά στο υπ. Οικονομικών. (Alter Thess)

11.56: Το πανό της πρωτοβουλίας έχει φτάσει στην πόρτα του Υπουργείου, από την πάνω πλευρά. Οι διαδηλωτές έχουν έτσι περικυκλώσει το μισό υπουργείο. Τα δύο μέρη (ΠΑΜΕ και Πρωτοβουλία – ΕΚΘ) έχουν από 1500-2000 διαδηλωτές. (Alter Thess)

12:05 Μαζική η συμμετοχή στο Σύνταγμα. Η ροή συνεχίζεται…



Θεσσαλονίκη

10.15: Οι διαδηλωτές έχουν ξεκινήσει να συγκεντρώνονται στη Καμάρα και στο Αγ. Βενιζέλου. (Alter Thess)

11:00: Ξεκινούν αυτή τη στιγμή οι διαδηλωτές που βρίσκονται στη Καμάρα. (Alter Thess)

11.10: Το ΠΑΜΕ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Γ. Γ Μακεδονίας Θράκης. (Alter Thess)

12.00: Γεμάτοι είναι οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα από πλήθος διαδηλωτών, εργαζομένων, μπλοκ σωματείων. (Alter Thess)

12:05 Η πορεία από Καμάρα έφτασε στο Υπουργείο και εκεί το ΠΑΜΕ έχει κλείσει το δρόμο προς την είσοδο. Η πορεία προσπαθεί να πάει από τον επάνω δρόμο για να φτάσει στην πόρτα.