Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Χίτες και Μάηδες μέσα στο ΤΕΙ Ηγουμενίτσας:φρανκενσταϊνικό μείγμα Παπαχρόνη, Ντάλτον, Νταβέλη και κουτσαβάκη

 Τα πιόνια πήραν τις θέσεις τους στην σκακιέρα.:Μετα την  πολιτική κάλυψη, του ευλογημένου απο τον Παττακό  Καρατζαφέρη http://www.faliropress.gr/nea/details/?id=534,οι ΣΥΝασφ-αλητες της καμαρίλας "χίτες και ΜΑΥδες" της σύγχρονης Θεσπρωτίας, ατάιστα ΑΝΘΡΩΠΟΣΚΥΛΑ του κερατά επί το έργον:Επίθεση "αναρχικών" κατά μελών της ΚΝΕ και του ΜΑΣ μέσα στο ΤΕΙ Ηγουμενίτσας!!!Διακατέχονται από ένα αβυσσαλέο μίσος για οτιδήποτε ξεφεύγει από το στενό τους ορίζοντα.Έφτασαν μέχρι έξω από το σπίτι του γραμματέα της οργάνωσης του ΠΑΜΕ στην Θεσπρωτία!Διεστραμμένες ψυχοπαθητικες προσωπικότητες, ένα φρανκενσταϊνικό μείγμα Παπαχρόνη, Ντάλτον, Νταβέλη και κουτσαβάκη, που προγραμματίζεται να εκδηλώνει μια ανεξέλεγκτη  επιθετικότητα απολαμβάνοντας την πολιτική κάλυψη κομμάτων και την ανοχή-συνέργεια του επίσημου κράτους. Ο πολιτισμός των βανδάλων!!!Η επίθεση ξεκίνησε φραστικά αποκαλώντας τα μέλη της ΚΝΕ και του ΜΑΣ «ρουφιάνους», «ψεύτες» κ.α. και συνεχίστηκε με τραμπουκισμούς εναντίον τους καθώς και απειλές για την σωματική ακεραιότητα και την ζωή τους.
Τα μέλη της ΚΝΕ και του ΜΑΣ αποχώρησαν από τον χώρο για να μην δοθεί συνέχεια.

Στην συνέχεια της γενικής συνέλευσης αυτή η άθλια ομάδα αναρχοαυτόνομων όπως αποκαλούν τους εαυτούς τους, μαζί με την άλλη παράταξη που δρα στο ΤΕΙ την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ (ΜΛ-ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ) με τόνους λάσπης και ψεμάτων, προσπάθησαν να δυναμώσουν την αντίΚΚΕ, αντιΜΑΣ, στάση τους λέγοντας πως «στην Ηγουμενίτσα τα ΚΝΑΤ τελείωσαν», «έξω από την συνέλευση πρέπει να τους απομονώσουμε, να τους βρίζουμε και ότι άλλο θέλει ο καθένας» και «να μην τους επιτρέψουμε να πάρουν ξανά μέρος σε γενική συνέλευση του συλλόγου».
 Να θυμίσουμε πως η παράταξη που στηρίζει το ΜΑΣ η ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ Κ.Σ. εκπροσωπείται στο ΔΣ του συλλόγου με δύο έδρες.Ό,τι δεν κατάφερε να κάνει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και η εργοδοσία με τους εκφοβισμούς, τα εκβιαστικά διλήμματα, την τρομοκρατία και την κρατική καταστολή, προσπάθησαν να το κάνουν αυτές οι άθλιες κρατικές και παρακρατικές ομάδες που ονομάζονται αναρχοαυτόνομοι ή φασιστοειδή.Με ανώνυμες απειλές μέσα από site, με επιθέσεις σε γραφεία του ΚΚΕ και τραμπουκισμούς προσπαθούν μάταια να εκφοβίσουν μέλη και στελέχη της ΚΝΕ.  Τέτοια προσπάθεια ήταν και το να γράψουν αντικομουνιστικά συνθήματα έξω από το σπίτι του μέλους του ΚΣ της ΚΝΕ Δημήτρη Βιτάλη, και να πετάξουν σκισμένα πανό του ΠΑΜΕ έξω από το σπίτι του γραμματέα της οργάνωσης Θεσπρωτίας.   Ζούμε πλέον καταστάσεις (1946-49).Χίτες και ΜΑΥδες,θρασύδειλοι χέστες"ὑπὲρ βωµῶν καὶ ἐστιῶν"!!!Γελιούνται ομως οι καθοδηγητές και οι εκτελεστές αυτής της επιχείρησης αν πιστεύουν ότι με τραμπουκισμούς μπορούν να φοβίζουν το λαό.  Έγινε ένα σημαντικό βήμα και μπορούν να γίνουν πολλά περισσότερα,ηδη δεκάδες φορείς εργαζομένων και νεολαίας καταγγέλλουν και καταδικάζουν την προβοκατόρικη δράση.Αυτό το ποτάμι δε σταματά εύκολα.  Η συμπόρευση όλων των υγιών δυνάμεων  που αντιπαλεύουν την εξουσία είναι το βήμα που χρειάζεται, με σταθερό προσανατολισμό την ανατροπή του πολιτικού σκηνικού και οχι τη μίζερη διαχείριση του συστήματος εξουσίας.  Ο λαός έχει τη δύναμη να αποκρούσει τα βάρβαρα μέτρα, να τσακίσει την αντιλαϊκή πολιτική και κάθε είδους μηχανισμούς καταστολής.  Αυτός είναι ο φόβος τους για αυτο μηχανεύονται τις πιο φασιζουζες πραχτικες,στρατολογώντας και φανατίζοντας γενίτσαρους- τυχάρπαστα αποβράσματα του κοινού ποινικού δικαίου.Πάντα ἔτσι κάνουν...Βάζουν μπροστά ληγμένα θρασίμια "χεστιδες  του πουθενα"......τσογλαναρία  εν δυνάμει δολοφόνων!!!,για να τρομοκρατήσουν το λαό και να σκύψει το κεφάλι. ....Το τσούρμο   των αναρχοφασιστών είναι εχθρός του λαϊκού κινήματος και πρέπει ανάλογα να αντιμετωπίζονται.......Θα μείνουμε κι άλλο σαν απαθείς θεατές ? .Φτάνει... αρκετά, μην αφήνουμε τη νεολαία μόνη της να βγάλει το φίδι από την τρύπα. .. "Το φίδι θέλει πάτημα στο κεφάλι"... Ο νοών...νοείτω....