Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΜΠΑΤΣΟΣ ΨΟΦΑ ΣΑΝ ΣΚΥΛΟΣ...παραγωγή & εκμετάλλευση " Papoutsoglan ltd".

 Ομαδική μήνυση αστυνομικών κατά του ελληνικού Δημοσίου!!!Θα ζητούν αποζημιώσεις για τραυματισμούς κατά τη διάρκεια επεισοδίων,όσοι ένστολοι και μη επιδίδονται στο «ευγενές άθλημα» της κακοποίησης ανυπεράσπιστων πολιτών!!!



 Ομαδική μήνυση και αγωγή κατά του ελληνικού δημοσίου και κατά παντός αλλου υπευθύνου ετοιμάζονται να καταθέσουν τα Ειδικά Τάγματα Κτηνωδίας,,που έχουν τραυματισθεί σε διάρκεια επεισοδίων τους τελευταίους μήνες!

 Στο δικαστικό έγγραφο τους θα επιρρίπτουν ευθύνες σε ανώτερους και ανώτατους αξιωματικούς της" Papoutsoglan ltd", ότι τους έδωσαν «λανθασμένες εντολές» στην διάρκεια  που επιδίδονται στο «ευγενές άθλημα» με αποτέλεσμα να τραυματισθούν σοβαρά.

 Η αγωγή με την οποία θα ζητείται αποζημίωση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ θα συνταχθεί με την νομική αρωγή του συνδικαλιστικού σωματείου των "αποκρουστικων ανθρωποειδων"  και ήδη συλλέγονται εσωτερικά έγγραφα  και ιατρικά πιστοποιητικά που θα μπορούν να τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς τους.  Ενα μεγάλο μέρος των ανθρωποειδων  - μηνυτών είναι αυτοί που ανήκαν στα τα Ειδικά Τάγματα Κτηνωδίας  που δέχθηκε επίθεση σε στοά, στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος, στα επεισόδια του περασμένου Ιουνίου. Οι περισσότεροι από αυτούς  τραυματίσθηκαν από πέτρες κι άλλα αντικείμενα .