Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Τρεις και ο..." κ ο ύ κ ο ς"....τα " ρ έ σ τ α " σας!!!!

 Ο πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, ειναι:
Συνυπεύθυνος και, συνεπώς, υπόλογος για τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν σε βάρος της ελληνικής οικονομίας από την κομματική κλεπτοκρατία κατά την περίοδο 1994-2002 που ήταν Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας (μιας ιδιωτικής τράπεζας), οπότε και οργανώθηκε:                                                          ● Το «μεγάλο μαφιόζικο κόλπο» του Χρηματιστηρίου (με το οποίο επιτεύχθηκε σε συνθήκες ειρήνης μια τεράστια αναδιανομή πλούτου που μόνο σε συνθήκες πολέμου μπορούσε πραγματοποιηθει.                                                                      ● Το «μεγάλο φονικό» της εξαπάτησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης (δήθεν για να μπει η Ελλάδα στην… Ευρωζώνη), σε συνεργασία (επ’ αμοιβή) με τη συμμορία της Goldman Sachs, της πιο γκανγκστερικής έκφανσης της διεθνούς χρηματοπιστωτικής μαφίας, Σε συνεργασία με την Goldman Sachs:                      1) Εκπονήθηκε και εφαρμόστηκε το Πρόγραμμα ΑΡΙΑΔΝΗ (ένα πρόγραμμα χρηματιστηριακής δανειοδότησης της Ελλάδας που παρουσιαζόταν ως πώληση, ώστε να ικανοποιηθούν τα κριτήρια του Μάαστριχτ για την ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωζώνη).                                                                                                       2) Εκπονήθηκε και εφαρμόστηκε το Πρόγραμμα ΑΙΟΛΟΣ (με αντάλλαγμα την παραχώρηση δικαιωμάτων χρήσης αεροδρομίων και τυχερών παιχνιδιών).          3) Δημιουργήθηκε και λειτούργησε η εταιρεία "ΤΙΤΛΟΣ", τα ομόλογα της οποίας εξασφάλισε η «Εθνική Τράπεζα» και, εν συνεχεία, τα παραχώρησε στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) πρόεδρος της οποίας ήταν ο Λουκάς Παπαδήμος,παίρνοντας δανειακά κεφάλαια!!
 
ΑΝΑΦΕΡΕΙ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1947
Σπουδές:
Αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών.
1965-1970: Σπούδασε φυσική στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο Μασαχουσέτης (ΜΙΤ).
1970: Αποφοίτησε από το MIT.
1972: Ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές στην Ηλεκτρολογική Μηχανική,
1978: Έκανε διδακτορικό στα οικονομικά (και, παράλληλα, εργάστηκε ως βοηθός ερευνών και ειδικός επιστήμων στο ΜΙΤ.
Επαγγελματική δραστηριότητα:
1980: Οικονομικός εμπειρογνώμων στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ.
1985-1993: Οικονομικός σύμβουλος της Τράπεζας της Ελλάδος.
1993-1994: Διορίστηκε υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος
1994-2002: Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας.
2002-2010: Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (EKT).
2010: Άμισθος οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.
1994-1998: Μέλος του Συμβουλίου του «Ευρωπαϊκού Νομισματικού Ιδρύματος»
1993-1995: Πρόεδρος της Υποεπιτροπής Νομισματικής Πολιτικής της «Επιτροπής των Διοικητών των Κεντρικών Τραπεζών» της Ε.Ο.Κ.
Ακαδημαϊκή καριέρα
1975-1984: Επίκουρος καθηγητής και (εν συνεχεία) αναπληρωτής καθηγητής στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Κολούμπια της Νέας Υόρκης.
1988: Καθηγητής Οικονομικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
2006: Τακτικό μέλος της Ακαδημίας Αθηνών..................................... Αρκετά!
 11 Νοεμβρίου 2011: Ο «κατάλληλος» βρέθηκε και ακούει στο όνομα Λουκάς Παπδήμος !!!! ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ TOY κ. ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΑ,
ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ:
1) Ο κ. Λουκά Παπαδήμος 
είναι μέλος της Λέσχης Bilderberg και της Τριμερούς Επιτροπής (Trilateral Commission) 
ΑΥΛΑΙΑ............. (ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ)............... ΣΤΗΝ ΟΠΕΡΑ-ΜΠΟΥΦΑ
Το «Μνημονιακό Μέτωπο» (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με «τσόντες» το ΛΑΟΣ και τη «Δημοκρατική Συνεργασία») στο φινάλε μιας εμετικής όπερας-μπούφα, συμφώνησαν τελικά να διορίσουν τον Λουκά Παπαδήμο ως πρωθυπουργό. Η «Δημοκρατική Συμμαχία» και το «ΛΑΟΣ» υποστήριξαν μ’ ενθουσιασμό αυτό το «φινάλε». Η «Δημοκρατική Αριστερά» εμφανίστηκε με δύο τοποθετήσεις (του κ. Ψαριανού που έκφρασε την ανάγκη της στήριξης του εγχειρήματος και του κ. Παπαδημούλη που δήλωσε ότι "θα το σκεφτούμε και θα αποφασίσουμε"). Και οι εγχώριοι «Πράσινοι» το χαιρέτισαν διακριτικά.
Έτσι, μας τέλειωσε η πρώτη πράξη της όπερας-μπούφα και μας έμειναν ..............οι μπούφοι…................... .Σκόρπια..........παραλειπόμενα.......                                                                     Έκθεση της “Τριμερούς Επιτροπής” (1975) ....  ...Ο Λουκάς Παπδήμος είναι μέλος της Τριμερούς Επιτροπής.                              ...........................................   ..........................................  «Κάποια  από τα προβλήματα διακυβέρνησης σήμερα οφείλονται στην υπερβολική δημοκρατία… χρειάζεται πράγματι ένας βαθμός περιορισμού της δημοκρατίας… η αποτελεσματική λειτουργία ενός δημοκρατικού πολιτικού συστήματος απαιτεί ένα βαθμό απάθειας και μη ανάμειξης ενός μέρους ατόμων και ομάδων…» .... (γραμμένη από τον ο Samuel Huntington).                                                                                                                                        
                                                                                             «Τον επόμενο αιώνα τα έθνη όπως τα ξέρουμε σήμερα θα είναι απαρχαιωμένα. Όλα τα κράτη θα αναγνωρίσουν μια μοναδική παγκόσμια εξουσία. Έτσι κι αλλιώς, η εθνική κυριαρχία δεν ήταν καμιά μεγάλη ιδέα»!!!!.......... Στρόουτ Τάλμποταναπλ. υπουργός εξωτειρών της κυβέρνησης Κλίντον.      
        Ζούμε στον αστερισμό του παραλόγου!!!        
                                                        Τρεις και ο... "κ ο ύ κ ο ς "                                                                               Λουκάς Παπαδήμος  ....Τα ρέστα σας !!!!                        «Η Κρίση της Δημοκρατίας» : Εν μέσω αντιδράσεων η ψήφος εμπιστοσύνης.       Με διαρροές από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, έντονες επικρίσεις από κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης και διαφωνίες για τη συμμετοχή του ΛΑΟΣ, η συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.Δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ο Χρήστος Κατσούρας και ο Τσετίν Μάντατζη, καθώς και ο Πάνος Καμμένος από τη ΝΔ.Στους διαφωνούντες με τη συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση προστέθηκε και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Χάρης Καστανίδη. Ενστάσεις και από άλλους βουλευτές .........Ενστάσεις διατύπωσαν και άλλοι βουλευτές που πήρα το λόγο κατά τη συζήτηση. «Ναι υπό αυστηρές προϋποθέσεις, που σχετίζονται με το μίνιμουμ των απαιτήσεων του πολίτη στην καθημερινότητά του» λέει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δ. Κρεμαστινός στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Εκτίμησε πάντως πως αν συνεχιστούν τα διαλυτικά φαινόμενα του κράτους και η κυβέρνηση Παπαδήμου θα έχει την ίδια τύχη μ' εκείνες του Γ. Παπανδρέου και του Κ. Καραμανλή.
 Ο Νίκος Σαλαγιάννης, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε πως στηρίζει με την ψήφο του την κυβέρνηση Παπαδήμου, όμως επισήμανε ότι δεν ξεκίνησε καλά, καθώς «όλη η διαδικασία είναι μίζερη».
 Αναφερόμενος στη λειτουργία των δύο μεγάλων κομμάτων τα χαρακτήρισε «κελύφη αδειανά», που έχουν μόνον πολιτικές ηγεσίες και την ομήγυρη αυτών που αποφασίζουν. «Είμαστε σε πριγκιπάτο κι αν όπως λένε θα έρθει νόμος για λίστα υποψήφιων βουλευτών, που δεν εξασφαλίζει τις νόμιμες διαδικασίες και την συλλογικότητα στα κόμματα, θα διορίζονται στη Βουλή οι φίλοι των αρχηγών και θα γίνουμε σουλτανάτο» είπε.
 Ο βουλευτής της ΝΔ Χρ. Ζώης δήλωσε ότι με δυσκολία μπορεί να ανεχθεί στην κυβέρνηση τον πρώην υπουργό Οικονομικών και σημερινό υπουργό Περιβάλλοντος, Γ. Παπακωνσταντίνου, τον οποίο χαρακτήρισε «μοιραίο πρόσωπο».
 «Ζούμε στον αστερισμό του παραλόγου» είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής Β. Παπαχρήστος για να περιγράψει το πολιτικό σκηνικό «με τον ένα αρχηγό να παριστάνει τον σκιώδη πρωθυπουργό, ο άλλος τον επερχόμενο και ο τρίτος τον κατασκευαστή πρωθυπουργών».
Αναφερόμενος στην νέα κυβέρνηση είπε πως εκφράζει «αγοραία αντίληψη» της Δημοκρατίας, τόνισε πως όποιος δεν μπορεί να κυβερνήσει δεν παραχωρεί την εντολή του ελληνικού λαού, παρά την παραδίδει, ενώ επισήμανε πως η πολιτική που θα ακολουθείται και από την κυβέρνηση αυτή δεν αποτελεί τη λύση αλλά το πρόβλημα. Καταλήγοντας ανέφερε ότι ο Λουκάς Παπαδήμος είναι πολιτικός, αφού άσκησε δημοσιονομική πολιτική, την κορυφαία πολιτική, εκλεγμένος, όμως, δεν είναι.         
                Ψηφοφορία … δια ροπάλου !!!!                                                                 «Ναι» ψήφισαν 255 βουλευτές και «όχι» 38..........
                                    Γ. Τραγάκης: Όποιος καταψηφίσει διαγράφεται !!!!        Αντ. Σαμαράς: Οι αποφάσεις του Κοινοβουλίου δεσμεύουν τη χώρα               
           Λουκάς Παπαδήμος  ....Τα ρέστα σας !!.................