Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Πλάκα-πλάκα...Χουντικά σήματα καπνού οι ΕΥ..ελπίδες!!.....του πουλιού το χούι,δεν κόβεται.....Δημητράκη !!!!.

                               ΤΟ ΛΕΝ ΟΙ ΠΕΤΡΟΠΕΡΔΙΚΕΣ ..................                                                          Υποστηρικτές της Χούντας στη σχολή Ευελπίδων !! Σοκ προκαλεί η πληροφορία ότι μετά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ευελπίδων για την επέτειο του Πολυτεχνείου ορισμένοι ευέλπιδες τραγούδησαν ...(Το λέει και τ' Αηδόνι) !!.....τον ύμνο της 21ης Απριλίου!!   Μόλις η τρόικα άρχισε να εκδίδει τα πολεμικά ανακοινωθέντα εναντίον των Ελλήνων και οι ελληνόφωνοι συνεταίροι της προσπαθούσαν να της φαίνονται αρεστοί υπερθεματίζοντας σε αντιλαϊκές προτάσεις, μερικοί τόλμησαν να πουν τα αυτονόητα: ότι καταλύεται το πολίτευμα, αφαιρείται το δικαίωμα του λαού να αποφασίζει για τη μοίρα του, περνάμε σε καθεστώς ιδιότυπης κατοχής από τις «δάνειες δυνάμεις».                 Ο Αρχηγός των τεταρτοετών της Σχολής Ευελπίδων, όπως αποκαλύπτει "Το Βήμα", έδωσε εντολή να αποχωρήσουν από το αμφιθέατρο της Σχολής όλοι οι αλλοδαποί και οι Κύπριοι, προχωρώντας στη συνέχεια σε ομιλία με μηνύματα κατά του Πολυτεχνείου και υπέρ της Χούντας!!
    
 Μαζί με πέντε ακόμα άτομα τραγούδησαν τον ύμνο της 21ης Απριλίου, με την πλειονότητα των ευέλπιδων να παραμένουν στις θέσεις τους, ζητωκραυγάζοντας!!!.... σχετικά συνθήματα.....  Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ανακοινώνει σχετικά με το επεισόδιο που έλαβε χώρα την 17η Νοεμβρίου 2011 στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, ότι για το περιστατικό αυτό, έχει ήδη ασκηθεί έλεγχος, ..... γιατί και σωστό είναι να αποδίδεται η εύσημος μνεία ενδεχομένος !!
                                                                 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ                                                                    Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος ενημερώθηκε χθες βράδυ από τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (Α/ΓΕΕΘΑ), για το προσβλητικό, προκλητικό και απαράδεκτο περιστατικό στη Σχολή Ευελπίδων και έδωσε εντολή να προβούν οι αρμόδιες υπηρεσίες άμεσα στις δέουσες ενέργειες.
Ο κ. Αβραμόπουλος ζήτησε από τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας να διαμηνύσει προς το στράτευμα και να καταστήσει σαφές, ότι δεν θα γίνεται ανεκτή οποιαδήποτε συμπεριφορά παρέκκλισης από τις αρχές της Δημοκρατίας, των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και της Ελευθερίας. Αρχές, επί των οποίων είναι θεμελιωμένη η Ελληνική Δημοκρατία και Κοινωνία”.