Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Τοπίο στην πράσινη οµίχλη.........Θέμα ηγεσίας στο ΠαΣοΚ έθεσαν Βενιζέλος, Λοβέρδος και Χρυσοχοΐδης.


ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!    Ο κ. Παπανδρέου έκανε μία γενική εισήγηση, διάρκειας μίας ώρας και δέκα λεπτών, χωρίς να αναφερθεί καθόλου στο ζήτημα της ηγεσίας. Εντούτοις, μία γενική αναφορά του, ότι «θα πράξω το καθήκον μου», προκάλεσε συζητήσεις.....
Τοπίο στην πράσινη οµίχλη.........                                                                                                                                   Θέμα ηγεσίας στο ΠαΣοΚ έθεσαν Βενιζέλος, Λοβέρδος και Χρυσοχοΐδης. 
Πιο συγκεκριμένα, οι κκ. Μ. Χρυσοχοΐδης, Α. Λοβέρδος, Ι. Μίχας και Ευ. Βενιζέλος , μίλησαν ανοιχτά για την ανάγκη αλλαγής ηγεσίας και πρότεινα την έναρξη των διαδικασιών το ταχύτερο δυνατόν.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος ζήτησε να έχουν εκκινήσει οι διαδικασίες έως τις 15 Ιανουαρίου και να έχει κλείσει το θέμα πριν την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης - προφανώς με στόχο να υπάρχει χρόνος για την προετοιμασία του κόμματος εν όψει των εκλογών που θα ακολουθήσουν.
    Ο Α. Λοβέρδος σχολιάζοντας την φράση του κ. Παπανδρέου ότι «θα κάνω το χρέος μου», ζήτησε διευκρίνιση «ποιό απ' όλα» τα χρέη εννοεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επισήμανε ότι στην εισήγηση του κ. Παπανδρέου υπάρχουν πολλές ασάφειες, οι οποίες δεν βοηθούν κανέναν. Και πρότεινε, σε περίπτωση που τα πράγματα δεν ξεκαθαριστούν, να συνεδριάσει εκ νέου το Πολιτικό Συμβούλιο για να πάρει σχετικές αποφάσεις. Δήλωσε, επίσης, πως δεν υπάρχει χώρος για πολιτικές και μακροχρόνιες εσωκομματικές διαδικασίες και σημείωσε πως δεν μπορεί το ΠΑΣΟΚ να πάει σε βουλευτικές εκλογές χωρίς να έχει αναδειχθεί νέος πρόεδρος.                                                                                                                 
   Ο κ. Χρυσοχοΐδης ζήτησε την άμεση σύγκλιση του εθνικού συμβουλίου, καθώς όπως σημείωσε μέσα σε τέτοιους καιρούς χρειάζεται η γρήγορη αντίδραση του κινήματος. Βασική προϋπόθεση όπως αναφέρει ο κ. Χρυσοχοΐδης είναι να λυθούν άμεσα οι εσωκομματικές εκκρεμότητες, σημειώνοντας πως δεν ταιριάζει στο ΠΑΣΟΚ το μετέωρο βήμα του πελαργού........