Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Περαία μου, Περαία μου, με το Σαρωνικό σου που έχεις για καμάρι σου τον Ολυμπιακό σου!!

Ο Ολυμπιακός γράφει ακόμα μια χρυσή σελίδα στο βιβλίο της ευρωπαϊκής του ιστορίας απόψε (22:05 ΑΝΤ1-live chat thrylos.gr) στον επαναληπτικό αγώνα με τη Ρούμπιν Καζάν για τους 32 του Europa League.

 Με μεγάλο αβαντάζ το 1-0 της Μόσχας και τους πιστούς του οπαδούς να ετοιμάζουν «καμίνι» στο Φάληρο για να κάψουν τους Ρώσους, ο Θρύλος είναι έτοιμος για μια ακόμα σπουδαία επιτυχία ώστε να παρατείνει την ευρωπαϊκή του παρουσία κάνοντας όνειρα για περαιτέρω διάκριση στο θεσμό.                                                                                                                                                                                            Στο «ναό» έχουν... προσκυνήσει ομάδες και ομάδες στο απώτερο και πρόσφατο παρελθόν και οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και κανέναν...

Ο Ολυμπιακός στους τελευταίους αγώνες του εφαρμόζει εκπληκτικά το σχέδιο της ασφυκτικής πίεσης στην αντίπαλη άμυνα από το ξεκίνημα και επιτυγχάνει, συνήθως, να ανοίξει το σκορ από πολύ νωρίς στις αναμετρήσεις του. Κάτι που αναμένεται να κάνει και απόψε, ωστόσο, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει επισημάνει όλους τους κινδύνους που κρύβει η αποψινή αναμέτρηση.

 Ο Ισπανός ζητά μεγάλη προσοχή από τους παίκτες του, διότι η Ρούμπιν έχει σιγά σιγά βρει τα αγωνιστικά της πατήματα, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος της, έχει και επιστροφές στην 11άδα της και θα τα παίξει όλα για όλα αφού δεν έχει να χάσει τίποτα...
                                                                                                                                                Οσον αφορά για την 11άδα, ο ήρωας του Λουζνίκι, Ρόι Κάρολ, κάνει απόψε ντεμπούτο στην αρχική 11άδα του Θρύλου, αντικαθιστώντας τον τιμωρημένο Μέγερι. Στην άμυνα, στα δύο άκρα θα παίξουν ο Τοροσίδης και ο Μαρκάνο. Ενώ το βασικό κεντρικό δίδυμο θα είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος με τον Μέλμπεργκ. Το δίδυμο των αμυντικών μέσων θα είναι ο Ορμπάιθ και ο Μανιάτης, ενώ ο Ιμπαγάσα θα είναι ο οργανωτής, αν και ο Μακούν που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση διεκδικεί και αυτός θέση στο αρχικό σχήμα. Στα άκρα της επίθεσης θα παίξουν οι Μιραλάς και Φουστέρ και στην κορυφή ο Τζεμπούρ.

Στην αποστολή του Θρύλου βρίσκονται ακόμα και οι Μπάμποβιτς, Μοντέστο, Παπάζογλου,Φετφατζίδης, Καζίμ και Αμπντούν. Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Μέγιερι, Ντιόγκο και Χολέμπας, καθώς και ο τραυματίας Πάντελιτς.

Με 3-4-3 θα παρατάξει τη Ρούμπιν Καζάν στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Κούρμπαν Μπερντίγιεφ, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. Ο Ριζίκοφ επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια και θα έχει μπροστά του, τους Μποκέτι, Νάβας, Σαρόνοφ. Στη μεσαία γραμμή που θα ξεκινήσουν θα είναι οι Ανσάλντι, Νέμοφ, Νάτσκο και Κουζμίν. Την τριάδα της επίθεσης θα συνθέσουν οι Καραντενίζ, Ριαζάντσεφ και Βαλντέζ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αρλάουσκις, Μάρτινς, Καλέσιν, Μπιστρόφ, Κασάεφ, Ντιαντιούν, Κβιρκβέλια και Εμερένκο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Σουηδός Γιοχάνεσον.