Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δια στόματος Παπανδρέου:«Το μέλλον του ΠΑΣΟΚ δεν είναι ευοίωνο»!!

Δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές η Βάσω Παπανδρέου   Την εκτίμηση της πως «βραχυπρόθεσμα το μέλλον του ΠΑΣΟΚ δεν θα είναι καθόλου ευοίωνο» εκφράζει η Βάσω Παπανδρέου, η οποία σε συνέντευξή της ανακοινώνει πως δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εκλογές.

Μιλώντας στην εφημερίδα Real News, το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ τονίζει πως το Μνημόνιο και η οικονομική πολιτική που ακολουθείται δεν μπορούν να βγάλουν τη χώρα από την κρίση, ενώ σφοδρή είναι η κριτική της στα πεπραγμένα της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου.    
                                                                                                                                                                       
 τονίζει η κ. Παπανδρέου επισημαίνοντας πως θεωρεί ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είχε καλές προσθέσεις, αλλά καταστροφικά αποτελέσματα.

Κριτική ασκεί και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ τονίζοντας πως «χειροκροτούσε περίπου σύσσωμη, όταν ο πρωθυπουργός πήγε και παραιτήθηκε στον Αντώνη Σαμαρά».Για την Β.Παπανδρέου μπορεί μεν η ΝΔ να οδήγησε την Ελλάδα στην καταστροφή, αλλά το ΠΑΣΟΚ, όπως λέει, την αποτελείωσε.

Για τον Ευάγγελο Βενιζέλο δηλώνει πως είναι ένα ικανό στέλεχος, αλλά έχει μια πάρα πολύ δύσκολη δουλειά και εκφράζει την εκτίμηση πως εγκλωβίστηκε πολιτικά μετά τον ανασχηματισμό του περασμένου Ιουνίου.

Η Βάσω Παπανδρέου διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ στις 12 Φεβρουαρίου, μετά την απόφασή της να καταψηφίσει το νέο μνημόνιο. Σε όλη τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του Γιώργου Παπανδρέου ασκούσε δριμύτατη κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης αναφορικά με τις συμφωνίες της κυβέρνησης με την τρόικα.

Η Βάσω Παπανδρέου εκλέγεται βουλευτής από το 1985.


Σχόλια