Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Επιτραπέζιες «αμερικανιές» εργοδοτικού αμοραλισμού....με «ανάδελφο» happy end και «παιδομάζωμα» της τελευταίας στιγμής !!

 Ο ιδιοκτήτης της ομάδας αποφάσισε να δράσει πριν όσα ακούγονταν περί επικείμενης απεργίας στο άθλημα γίνουν πραγματικότητα!  
Όπως και να το κάνουμε, οι Ηνωμένες Πολιτείας είναι η χώρα που όλα μπορούν να συμβούν. Σε μια κίνηση άνευ προηγουμένου, ο ιδιοκτήτης της ομάδας Pittsburgh Power η οποία αγωνίζεται στο Arena Football League (αμερικάνικο ποδόσφαιρο σάλας) απέλυσε και τους 24 παίκτες του ρόστερ μερικές ώρες πριν ξεκινήσει επίσημο ματς πρωταθλήματος!

Έτσι κατά τη διάρκεια του γεύματος των παικτών πριν το παιχνίδι έστειλε τον εκπρόσωπό του για να ανακοινώσει το δυσάρεστο αυτό νέο που οδήγησε στο να περιφέρονται στο εστιατόριο «καμιά 20αριά οργισμένοι και σωματώδεις τύποι», όπως δήλωσε ο παλιός παίκτης Μπο Έλιοτ, ο οποίος ήταν παρών στο σκηνικό.

Συμπλήρωσε μάλιστα, ότι οι περισσότεροι είχαν ήδη αποχωρήσει πριν διαβαστεί ολόκληρη η ανακοίνωση.

Το σωματείο των αθλητών του σπορ προσανατολιζόταν στο να προκηρύξει απεργία διεκδικώντας αύξηση 300% στις απολαβές τους τη στιγμή που οι περισσότερες ομάδες δεν δίνουν σε κάθε παίκτη παραπάνω από 400 δολάρια ανά παιχνίδι.
Ορισμένοι από τους απολυθέντες,κόντρα στα συλλογικά δικαιώματα και στο διεκδικητικό πλαίσιο που είχαν προκρίνει οι συνάδελφοί τους, επέστρεψαν με  εξευτελιστικές απολαβές και μαζί με όσους προήλθαν από «παιδομάζωμα» της τελευταίας στιγμής, όχι μόνο κατέβηκαν στο γήπεδο, αλλά νίκησαν κιόλας με σκορ 40-26 τους Orlando Predators......