Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΑΜΕ...εξ αφορμής ΣΔΟΕ...«Νύχι – κρέας» ειναι ΓΣΕΕ & κυβέρνηση !

Ανακοίνωση των δυνάμεων του ΠΑΜΕ στη ΔΕΗ

Με αφορμή το πόρισμα του ΣΔΟΕ για τη ΓΕΝΟΠ 
Μπαίνοντας στην ουσία του ζητήματος οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στη ΔΕΗ σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους:

«Για άλλη μια φορά δημοσιεύματα του Τύπου ασχολούνται με την οικονομική χρηματοδότηση της ΓΕΝΟΠ από την διοίκηση της ΔΕΗ.

Θέλουμε για μια ακόμη φορά να σημειώσουμε τα εξής:
Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ είχαν διαφωνήσει στην δημιουργία του ΟΚΔΕ, το είχαν καταγγείλει και δεν συμμετείχαν στην διοίκησή του. Σε άρθρο στο περιοδικό της ΓΕΝΟΠ "ΠΑΛΜΟΣ" τεύχος 90 Δεκέμβρης 2006 αναφέρουμε: Η θέση της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ που στηρίζει το ΠΑΜΕ είναι καθαρή: κατάργηση του ΟΚΔΕ και κάθε μορφής επιχειρηματικής δραστηριότητας από τα συνδικάτα (κινητή τηλεφωνία κ.λ.π.)
 ...  Στο περιοδικό "ΠΑΛΜΟΣ" τεύχος 99 του 2008 πάλι στην ίδια στήλη είχαμε κάνει συγκεκριμένη αναφορά που ανάμεσα στα άλλα αναφέραμε : "...Ζητήσαμε επανειλημμένως να έρθει πλήρης απολογισμός για συζήτηση στο ΔΣ της ΓΕΝΟΠ." Επειδή με διάφορες δικαιολογίες τέτοια συζήτηση ποτέ δεν έγινε, βάλαμε σε ψηφοφορία την πρόταση να μην δοθούν αυτά τα χρήματα. Η πρότασή μας απορρίφτηκε. Καταγγέλλουμε αυτή την στάση που κρατούν ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΑΔ.
Την ίδια στάση κρατήσαμε μέχρι σήμερα.
Την ευθύνη της διαχείρισης για τα τεράστια ποσά την είχαν αποκλειστικά οι παρατάξεις ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΑΔ με τα στελέχη τους. περισσότερα εδώ«ΝΥΧΙ - ΚΡΕΑΣ»  

Σχόλια