Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ «Παϊτέρης» ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ!!

 Η Κουμουνδούρου ετοιμάζεται να «πετάξει» από τα ψηφοδέλτια τον γνωστό καλλιτέχνη Βασίλη Παϊτέρη, ενώ μόλις την περασμένη Πέμπτη ανακοίνωσε το όνομα του στις επίσημες λίστες του ΣΥΡΙΖΑ στο υπόλοιπο Αττικής!

Το μπάχαλο ξεκίνησε από την προχειρότητα των υπευθύνων της Κουμουνδούρου οι οποίοι επιδόθηκαν σε έναν «εισοδισμό» χωρίς προηγουμένως να γνωρίζουν τα στοιχειώδη. Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, ο ΣΥΡΙΖΑ γνώριζε μόνο το γεγονός ότι ο Παϊτέρης είχε πολιτευτεί με την Νέα Δημοκρατία επί Κώστα Καραμανλή. Αγνοούσαν όμως προηγούμενες... «εμφανίσεις» του καλλιτέχνη ο οποίος είχε πολιτευτεί στο παρελθόν τόσο με την ΠΟΛ.ΑΝ του Αντώνη Σαμαρά όσο και με το ΔΗ.Κ.ΚΙ του Δημήτρη Τσοβόλα.

Με άλλα λόγια, ένας «γυρολόγος της πολιτικής» όπως λένε τώρα στην Κουμουνδούρου. Η ανακοίνωση του ονόματος του Βασίλη Παϊτέρη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε αναστάτωση στα κομματικά στελέχη και πλέον σκέπτονται σοβαρά να τον αποσύρουν. «Δεν θέλουμε να έχουμε «νούμερα στα ψηφοδέλτια μας» διατρανώνουν οι επιτελείς της Κουμουνδούρου...