Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Παραιτείται ο Μαρινάκης λέγοντας:«Νόμους εσείς?..αυτοφοράκηδες εμείς»!!...

Την πρόθεσή του να παραιτηθεί από την προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε γνωστή ο Βαγγέλης Μαρινάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο 5ο Παγκόσμιο Συνέδριο οργανωμένων οπαδών της Θύρας 7.                                                                                                                        Ο Πειραιώτης εφοπλιστής παραμένει ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου και η παραίτησή του από την προεδρία θα είναι για "τυπικούς λόγους", όπως είπε, οι οποίοι έχουν να κάνουν με τον νέο αθλητικό νόμο και τις ποινικές ευθύνες που προβλέπει στις περιπτώσεις επεισοδίων.

"Ο αθλητικός νόμος είναι τερατούργημα. Και προβλέπει με τρόπο παράλογο ποινικές ευθύνες για το παραμικρό στους προέδρους και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των ΠΑΕ. Εγώ όμως θέλω να είμαι στην πρώτη γραμμή και να παλεύω καθημερινά για τον Ολυμπιακό", τόνισε αρχικά ο μεγαλομέτοχος των "ερυθρολεύκων".

"Δεν κολλάω, λοιπόν, στις τυπικότητες και δεν θέλω να ζω με την αγωνία του νόμου-τερατούργημα. Έτσι, σκέφτηκα να παραιτηθώ για τυπικούς λόγους και το λέω πρώτη φορά εδώ σε εσάς", πρόσθεσε ο Β. Μαρινάκης και συμπλήρωσε: "Η παραίτηση όπως καταλαβαίνετε θα είναι απόλυτα τυπική και το ξεκαθαρίζω για να μην βγει ο καθένας και λέει το μακρύ και το κοντό του. Εγώ θα είμαι εδώ, κάθε μέρα, όλη μέρα, ακόμα πιο κοντά στον Ολυμπιακό. Ακόμα πιο μαχητικός και πάντα στην πρώτη γραμμή".

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν αποκάλυψε τις σκέψεις του για το ποιος θα αναλάβει την προεδρία του Ολυμπιακού, κάτι το οποίο αναμένεται να κάνει τις προσεχείς ημέρες