Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Τώρα πια πελάτη μου,πήγαινε να ψηφίσεις...Το νταμπλ εμείς θα παίρνουμε,μ'ολες τις κυβερνήσεις!!

Στης χαράς την τρέλα πίνω και μεθώ...
                    Ρίξε κόκκινο στην... πίστα! Βάλε στους "πράσινους" φωτιά!!..                                                 Τι κι' αν όλα τους τα πήρες...Πάντα θέλω πιο πολλά!!                          Μετά το νταμπλ… τα μπουζούκια! Οι παίκτες του Ολυμπιακού διασκέδασαν με την ψυχή τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης. 
Οι «ερυθρόλευκοι» (σχεδόν όλοι έδωσαν το «παρών», οι περισσότεροι με τις συντρόφους τους) άρχισαν να καταφθάνουν ανά ομάδες μετά τη μία και πήραν τις θέσεις τους στα τραπέζια ακριβώς μπροστά από την πίστα.

Ο Νίκος Βέρτης τούς καλωσόρισε και τους έδωσε συγχαρητήρια για τον τίτλο. «Παιδιά, πού είναι το Κύπελλο, το ξεχάσατε σπίτι;», είπε αστειευόμενος, ενώ οι οπαδοί του Ολυμπιακού, που ήταν πολυπληθείς στο μαγαζί, άρχισαν να τραγουδούν «Αυτό είναι σωστό, πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Ολυμπιακό».

      Ο λουλουδοπόλεμος μεταξύ τους ήταν συνεχής, όπως και οι επισκέψεις από διάφορους φίλους της ομάδας για να τους συγχαρούν και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Ακόμη και οι ξένοι, πολλοί από τους οποίους δεν έχουν συνηθίσει σε αυτό τον τρόπο διασκέδασης, έδειξαν να το απολαμβάνουν.                                                                                                                                                                      Το προσεχές διάστημα προσφέρεται για ξεκούραση για τους παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα τους δώσει ολιγοήμερη άδεια, αλλά σύντομα θα συγκεντρωθούν ξανά, καθώς οι υποχρεώσεις δεν τελείωσαν. Στις 15 Μαΐου η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αυστραλία και το φιλικό με τη Βίκτορι της Μελβούρνης στις 19 του μήνα. Πιθανότατα με την ομάδα θα ταξιδέψουν και αρκετοί από τους δανεικούς παίκτες της ομάδας. Με την επιστροφή τους στην Αθήνα οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορέσουν να απολαύσουν την καλοκαιρινή τους άδεια.   ...Τώρα πια πελάτη μου,πήγαινε να  ψηφίσεις...Το νταμπλ εμείς θα παίρνουμε,μ'ολες τις κυβερνήσεις!!