Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΤΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ...ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ!!

Με «εικόνες από το ... μέλλον του κοινοβουλίου», παρομοίαζαν κάποιοι όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στην αίθουσα της Ολομέλειας, λίγα 24ωρα πριν την εκπνοή της παρούσης κοινοβουλευτικής συνόδου.
Στο κλίμα έντασης και οξύτατης αντιπαράθεσης, προστέθηκε άλλο ένα «επεισόδιο», με αφορμή την καταγγελία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Κ. Μαρκόπουλου, πρώην υπουργού Τουρισμού επί ΝΔ, ο οποίος εγκάλεσε τον υπουργό Πολιτισμού κ. Π. Γερουλάνο ότι «έβαλε στο συρτάρι» την συμβατική δέσμευση της εταιρείας που διαχειρίζεται το  Καζινο Λουτρακιου να κατασκευάσει μαρίνα ως αντισταθμιστικό ωφέλημα για την παραχώρηση της άδειας λειτουργίας του.

Η δήλωση του κ. Μαρκόπουλου προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Κατερινας  Φαρμακη, η οποία του είπε ότι δεν μπορεί να διασύρει μια επιχείρηση που απασχολεί 1.700 εργαζομένους!!! περισσοτερα ΕΔΩ...Ο Θανασης  Παφίλης από το ΚΚΕ σχολίασε ειρωνικά: «Όχι άλλη κάθαρση. Φτάνει. Χορτάσαμε»! Πραγματι κι' μεις χορτασαμε..Οχι αλλο Κατερινα...Yes to all anyway ....Μην το ψάχνεις, δεν πειράζει....

Σχόλια