Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Δρόμοι της Κούβας...1ο Cuba Festival σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Το πρώτο Κουβανέζικο Φεστιβάλ (Cuba Festival) στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί για τρεις ημέρες στην Αθήνα (σε κεντρικά σημεία) αλλά και στο Προπονητικό Κέντρο Baseball (Πρώην Αμερικάνικη Βάση- Δεξαμενή Λεωφόρος Βουλιαγμένης) στο Ελληνικό, στις 28-29-30 Ιουνίου 2012 ενώ η κεντρική του συναυλία θα πραγματοποιηθεί και στη Θεσσαλονίκη (Θέατρο της Μονής Λαζαριστών) στις 29 Ιουνίου.

Οι εκδηλώσεις στην Αθήνα θα ξεκινήσουν με τα Calles De Cuba (Δρόμοι της Κούβας) που θα διεξαχθούν την Πέμπτη 28 και Παρασκευή 29 Ιουνίου σε ανοιχτούς χώρους των Αθηνών (πλατείες, εμπορικά κέντρα κτλ) με δωρεάν μουσικό-χορευτικές παραστάσεις, σεμινάρια κουβανέζικων χορών, DJ Sets και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 30 Ιουνίου με τις εκδηλώσεις του 1ου Cuba Festival που θα διεξαχθούν στο προπονητικό κέντρο του Baseball, με συναυλίες, εκθέσεις, προβολές, work shops, παραδοσιακές γεύσεις, και άλλες σημαντικές πολιτιστικές δραστηριότητες που στόχο θα έχουν την προβολή πολιτισμού της αγαπημένης μας Κούβας.
Το 1ο Cuba Festival τιμά ένα Θρύλο της Κουβανέζικης μουσικής:

Το Φεστιβάλ είναι ειδικά αφιερωμένο στην εμβληματική μορφή της παραδοσιακής κουβανέζικης μουσικής, τον Ibrahim Ferrer που υπήρξε ο βασικός τραγουδιστής των Buena Vista Social Club έως το 2005 - όταν έφυγε από κοντά μας- και θα έχουμε την χαρά και την τιμή να έχουμε κοντά τον γιο του Ibrahim Ferrer Jr. το Σάββατο 30 Ιουνίου, ο οποίος θα επισκεφτεί για πρώτη φορά την Ελλάδα για να τραγουδήσει αξέχαστες επιτυχίες των Buena Vista Social Club, αλλά και της ευρύτερης κουβανέζικης μουσικής.
 Η συναυλία του Ibrahim Ferrer Jr. θα πραγματοποιηθεί και στην Θεσσαλονίκη-στο Θέατρο της Μονής Λαζαριστών- μια ημέρα πριν από εκείνη της Αθήνας, δηλαδή την Παρασκευή 29 Ιουνίου. Οι εκδηλώσεις του Cuba Festival και των Calles De Cuba θα διεξαχθούν με την υποστήριξη της πρεσβείας της Κούβας.
Τιμές εισιτηρίων:

Για τις εκδηλώσεις της Αθήνας (στο Προπονητικό Κέντρο Baseball -Πρώην Αμερικάνικη Βάση- Δεξαμενή Λεωφόρος Βουλιαγμένης, Ελληνικό) για το Σάββατο 30 Ιουνίου οι τιμές εισιτηρίων καθορίζονται ως εξής:

10€ -προπώληση

15€-Στα εκδοτήρια του Baseball στις 30 Ιουνίου.

- Δωρεάν είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών με συνοδεία ενηλίκου.
Προπώληση εισιτηρίων:

Τηλεφωνικά: 210 7234567

Online:www.ticketservices.gr , www.i-ticket.gr και www.ticketarena.gr

Θεσσαλονίκη- Θέατρο Μονής Λαζαριστών

Παρασκευή 29 Ιουνίου

Για τη συναυλία του Ibrahim Ferrer Jr στο Θέατρο της Μονής Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 29 Ιουνίου οι τιμές εισιτηρίων καθορίζονται ως εξής:

10€ -προπώληση

15€-Στα εκδοτήρια του Θεάτρου της Μονής Λαζαριστών, στις 29 Ιουνίου.