Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Άντε να «μαντρώνονται» σιγά- σιγά... Οκτώ μέλη της Χρυσής Αυγής,συνελήφθησαν στη Βέροια.

Οκτώ μέλη της Χρυσής Αυγής, μεταξύ τους και ο υποψήφιος βουλευτης στο νομό Πέλλας Ιωάννης Σαχινίδης, συνελήφθησαν για συμμετοχή σε επεισόδιο που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη Βέροια. Κατά την επίθεση τραυματίστηκε ένας 53χρονος. 
 Όλα ξεκίνησαν όταν τα θρασίμια της Χρυσής Αυγής ,επετέθηκαν σε νεολαίους που εκείνη την ώρα διένειμαν έντυπο προεκλογικό υλικό.
Η επέμβαση των αστυνομικών ήταν άμεση και στη θέα τους, οι «κασιδιάρηδες», κατά την προσφιλή τους μέθοδο,τράπηκαν σε φυγή και διέφυγαν προς άγνωστες κατευθύνσεις.
Το επεισόδιο όμως δεν σταμάτησε εκεί, καθώς, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές της Ημαθίας, λίγες ώρες αργότερα, περίπου 15 με 20 μέλη της ίδιας  συμμορίας μετέβησαν σε καφενείο,όπου επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν περί τους έξι θαμώνες του καταστήματος, ενώ προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές στις εγκαταστάσεις.
Από την επίθεση τραυματίστηκε ένας 53χρονος θαμώνας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας.

Η Αστυνομία προσήγαγε οκτώ άτομα στο αστυνομικό τμήμα της πόλης, τα οποία αναγνωρίστηκαν και συνελήφθησαν. Μεταξύ αυτών είναι ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στο νομό Πέλλας Ιωάννης Σαχινίδης.
 Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, διακεκριμένες φθορές ξένης ιδιοκτησίας, εξύβριση και απειλή, ενώ αναμένεται να οδηγηθούν την Κυριακή στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Βέροιας.