Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Έγκληση κατά «απόντων» υπευθύνων,με αφορμή δήλωση του Τέρενς Κουίκ...

«Πρέπει ή όχι να μένω με την απορία, αν προσωπικά οι αρχηγοί, αλλά και οι υπουργοί και οι βουλευτές της συγκυβέρνησης Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη, συναισθάνονται σε πόσες αυτοκτονίες έχουν οδηγήσει αυμπολίτες μας, εξ αιτίας της μνημονιακής πολιτικής τους, σε αγαστή συνεργασία με τη τρόικα των τοκογλύφων, που σκοτώνει την Ελλάδα και τους Έλληνες;» διερωτήθηκε ο κ. Κουίκ.  
Πρέπει ή όχι να μένουμε με την απορία ,σε όσους έχει μείνει λίγη τσίπα ακόμη...Γιατί τα πολιτικά κόμματα,σχεδόν όλα,προεκλογικά σιώπησαν-κάνοντας γάργαρα το νόμο των  εξώσεων εξπρές(ΕΔΩ) ,κανακεύοντας για τις προεκλογικές τους ανάγκες, μαυραγορίτες «νοικοκυραίους» ...Την ώρα που η ανεργία στη χώρα χτύπαγε κόκκινο και χθες οδήγησε στην αυτοκτονία τον 65χρονο στο Γαλάτσι (βλεπε ΕΔΩ)...                                                                                                                                                                                     Να απολογηθούν για την «εκατόμβη της απώλειας ανθρώπινων ψυχών» κάλεσε τα κόμματα της κυβέρνησης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, σε δήλωσή του με αφορμή τα κρούσματα αυτοκτονιών που πληθαίνουν τις τελευταίες μέρες.

«Πρέπει ή όχι να μένω με την απορία, αν προσωπικά οι αρχηγοί, αλλά και οι υπουργοί και οι βουλευτές της συγκυβέρνησης Σαμαρα, Βενιζέλου, Κουβέλη, συναισθάνονται σε πόσες αυτοκτονίες έχουν οδηγήσει αυμπολίτες μας, εξ αιτίας της μνημονιακής πολιτικής τους, σε αγαστή συνεργασία με τη τρόικα των τοκογλύφων, που σκοτώνει την Ελλάδα και τους Έλληνες;» διερωτήθηκε ο κ. Κουίκ και στον ίδιο τόνο πρόσθεσε: «... τους περιμένουμε να απολογηθούν για την εκατόμβη της απώλειας ανθρώπινων ψυχών και να ακούσουμε τί θα πράξουν νομοθετικά (αν τους το επιτρέψει ο κάθε μισητός Τόμσεν) για να μη περάσουν άλλα δράματα οι ελληνικές οικογένειες».