Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Τυχαίο ; δεν νομίζω! Στον Κορυδαλλό η κεντρική προεκλογική ομιλία του ΠΑΣΟΚ...

Εκπλήξεις μέχρι την τελευταία στιγμή κρύβει η προεκλογική εκστρατεία. Το ΠΑΣΟΚ, για παράδειγμα, αποφάσισε να πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική εκδήλωσή του στον Κορυδαλλό!

Το απόγευμα της Τετάρτης θα γίνει η εκδήλωση, στην Πλατεία Ελευθερίας, με ομιλητή, τον Ευ. Βενιζέλο. Την επόμενη μέρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα επισκεφτεί το Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά, ενώ την Παρασκευή, τελευταία μέρα της προεκλογικής δραστηριότητας των κομμάτων, θα μιλήσει στο Μενίδι.

Το γεγονός ότι ο Ευ. Βενιζέλος, όπως γράφει το Έθνος, επέλεξε τον Κορυδαλλό για την κεντρική προεκλογική του ομιλία μάλλον δεν είναι τυχαίο. Η Β’ Πειραιά είναι από τις περιοχές που έχουν πληγεί όσο λίγες από την κρίση, και από τις εκλογικές περιφέρειες όπου το ΠΑΣΟΚ υπέστη καθίζηση στις 6 Μαΐου, με συνέπεια να εκλέξει μόνο ένα βουλευτή. Τα πράγματα είναι χειρότερα στην Α’ Πειραιά, όπου στις 6 Μαΐου το ΠΑΣΟΚ δεν εξέλεξε κανένα βουλευτή.

Από σήμερα μέχρι την Παρασκευή οι κορυφαίοι του ΠΑΣΟΚ θα ξεχυθούν σε ολόκληρη την Ελλάδα και πέρα από τις καθιερωμένες ομιλίες θα κάνουν και διάλογο με τους πολίτες, στο πρότυπο που εγκαινίασε ο Ευ. Βενιζέλος.