Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Η παραγωγική δραστηριότητα στον πρωτογενή τομέα...Εκτροφή σαλιγκαριών

Η παραγωγική δραστηριότητα στον πρωτογενή τομέα (αγροτικές καλλιέργειες και κτηνοτροφία) έλκει συνεχώς όλο και περισσότερους επενδυτές την τελευταία 3ετία. Αιτία είναι η επιθυμία εκμετάλευσης της ακίνητης περιουσίας με σκοπό την απόκτηση συμπληρωματικού ή βασικού εισοδήματος, αλλά και η ροπή της επιστροφής προς την επαρχία.
...χορηγος αναρτησης(ΕΔΩ)
Ένα από τα κρισιμότερα σημεία επιτυχίας που πρέπει να έχει υπόψη του ο υποψήφιος επενδυτής, είναι ο ορθός σχεδιασμός της επένδυσης. «Κλειδιά» του σχεδιασμού αυτού είναι η έγκαιρη και έξυπνη επιλογή εναλλακτικών καλλιεργειών (με γνώμονα τη ΖΗΤΗΣΗ ενός προϊόντος σε παγκόσμιο επίπεδο) και η σωστή καθοδήγηση της παραγωγικής διαδικασίας (με σκοπό την ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ).

Εξασφαλισμένη ζήτηση και σωστή & σταθερή ποιότητα, είναι οι δύο βασικότατες παράμετροι για να επιλέξουμε ένα, όχι απλά βιώσιμο, αλλά πραγματικά κερδοφόρο προϊόν.

Η εκτροφή σαλιγκαριών, είναι μία από τις πολλά υποσχόμενες προτάσεις που κερδίζουν συνεχώς έδαφος στο πλαίσιο των εναλλακτικών καλλιεργειών. Επιπρόσθετα , επιδοτείται από πολλά και διαφορετικά επιδοτούμενα προγράμματα σε ποσοστά έως και 60%

 Η εκτροφή σαλιγκαριών ως επένδυση...διαβάστε: ΕΚΤΡΟΦΗ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΩΝ (ΕΔΩ)