Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Στην Μπενγκουέρα,πα’ να στήσουμε λημέρι...Στης τρελής χαράς τα μέρη!

 Με μία μόνο αίτηση μπορεί να βρεθείς ...Στα νησιά του παραδείσου! (εδώ)                                                                              Στον Ινδικό Ωκεανό και να περάσεις μία πολυτελή ζωή, χωρίς κόπο,με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Διαγωνισμός που διοργανώνεται από την κυβέρνηση της Μοζαμβίκης, για τουριστικούς λόγους, κάνει το πιο απίστευτο δώρο που έχετε ακούσει ποτέ.
Ο νικητής θα έχει τη δυνατότητα να χαθεί από προσώπου γης για 25 συναπτά έτη. Και πριν βιαστείτε να βγάλετε λανθασμένο συμπέρασμα, σας ενημερώνω ότι το έπαθλο δεν είναι μαγικό τρικ αλλά η παραχώρηση για μία 25ετία ενός… παραδεισένιου νησιού στον Ινδικό Ωκεανό.
Ο τυχερός και τα τρία άτομα της επιλογής του θα μπορούν να περάσουν ένα μεγάλο μέρος από τη ζωή τους στην Μπενγκουέρα, αυτό είναι το όνομα του ”δώρου”, με όλα τα έξοδα πληρωμένα ακόμα και την κάλυψη των αεροπορικών εισιτηρίων.

Ξαπλωμένοι σε μία ξαπλώστρα, με θέα το απέραντο γαλάζιο, με το μαγιό και το αντηλιακό σας θα έχετε δικό σας το νησί των 55τ. χλμ και θα βρίσκεστε 14 χλμ ανοικτά της Μοζαμβίκης.

Ο παράδεισος διαθέτει παραλίες με λευκή άμμο, δάση, λίμνες και μία μοναδική έπαυλη στην οποία μπορούν να φιλοξενηθούν με όλες τις σύγχρονες ανέσεις τέσσερα άτομα.

Το νησί έχει κηρυχθεί από το 1971 εθνικό πάρκο και σε αυτό βρίσκουν καταφύγιο 140 είδη πουλιών, όπως διευκρίνισε ο υπουργός Τουρισμού της χώρας.

Αν μετά από αυτές τις πληροφορίες αποφασίσατε να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, ο τρόπος είναι πολύ απλός!

Οι υποψηφιότητες θα υποβάλλονται στο www.winanislandparadise.com ως τα τέλη Νοεμβρίου. Μετά τη συγκέντρωση των υποψηφιοτήτων θα ακολουθήσει κλήρωση για την επιλογή 15 φιναλίστ που θα διαγωνιστούν άγνωστο μέχρι τώρα σε τι.

Οι διοργανωτές αναμένουν υποψηφιότητες από 120 χώρες. Καλή επιτυχία!