Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Σίριαλ με εξαιρετικό ενδιαφέρον για το φιλοθεάμον κοινό:«ΠΑΣΟΚ το επόμενο,μετέωρο,βήμα»!

*ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ   
Η κρίση στο ΠΑΣΟΚ καλά κρατεί και αυτό φαίνεται από τις κινήσεις κορυφαίων και μη του πάλαι ποτέ κόμματος εξουσίας, το οποίο έχει περιέλθει σε περιδίνηση μετά από τις δύο συνεχόμενες αποτυχίες στις εκλογικές αναμετρήσεις της 6ης Μαΐου και της 17ης Ιουνίου.

  Την Παρασκευή ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του σχετικά με το νέο ΠΑΣΟΚ στο πλαίσιο της Εθνικής Συνδιάσκεψης, όπου και θα ανακοινώσει τον τρόπο ανασύστασης του κομματικού μηχανισμού. Την ίδια ημέρα, ο πρώην υπουργός Ηλίας Μόσιαλος (μετείχε στην τρόικα των Λοβέρδου, Διαμαντοπούλου, Ραγκούση) για λόγους που όλοι κατανοούν θα κάνει την πρώτη συνάντηση των μελών και των φίλων της πολιτικής κίνησης «Δημιουργική Ελλάδα», που έχει δραστηριοποιήσει μέσω του Facebook.

Όπως ανέφερε ο Ηλίας Μόσιαλος η «Δημιουργική Ελλάδα» σκοπεύει να τοποθετηθεί ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία, ενώ στους φίλους του νέου μορφώματος συμπεριλαμβάνονται και πολλοί πρώην υποστηρικτές της Δράσης του Στέφανου Μάνου, αλλά και της Δημοκρατικής Συμμαχίας η οποία έχει αναστείλει τη λειτουργία της. Ο Ηλίας Μόσιαλος προσπαθεί να προσελκύσει υποστηρικτές από όλους τους χώρους αφού αναφέρεται συνεχώς σε μεταρρυθμιστικό χώρο, ριζοσπαστικό, φιλελεύθερο αλλά και την κεντροαριστερά.
Το βέβαιο είναι πως στο ΠΑΣΟΚ θεωρούν ότι ο Ηλ. Μόσιαλος υποκινείται από πρώην υπουργό, που βρισκόταν πολύ κοντά στον Γ. Παπανδρέου (υπονοούν τον Γ. Ραγκούση), ενώ κάποιοι πιο ακραίοι εκ των συνεργατών του Ε. Βενιζέλου βλέπουν ακόμη και δάκτυλο της οικογενείας του πρώην πρωθυπουργού.

Την ίδια ώρα η μάχη χαρακωμάτων συνεχίζεται και με την Διαμαντοπούλου. Η πρώην υπουργός με άρθρο της την προηγούμενη Κυριακή στην «Καθημερινή» επιτέθηκε στον υφυπουργό Παιδείας, τον πρύτανη Παπαθεοδώρου. Η απάντηση ήρθε από τον ΔΟΛ, ο οποίος επί της ουσίας της ξεκαθαρίζει πως εάν κάνει κίνηση εντός του ΠΑΣΟΚ, τότε θα είναι απέναντι της.

Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και τον Θεόδωρο Πάγκαλο, με τις συνεχείς επιθέσεις μέσω των social media, τότε το γλυκό… έχει δέσει.
Όπως, λοιπόν, γίνεται αντιληπτό η επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον για το φιλοθεάμον κοινό. Απλά, ουδείς αυτή τη στιγμή γνωρίζει εάν το σίριαλ θα έχει καλό σενάριο ή θα κινηθεί στα επίπεδα μίας σαπουνόπερας.