Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Γιορτή πολιτισμού, από το πρωί ως το επόμενο...στον Άρδα.

Το 1995 στις Καστανιές του Έβρου, δίπλα στο τριεθνές σύνορο Ελλάδας – Τουρκίας - Βουλγαρίας, στις όχθες του ποταμού Άρδα, πραγματοποιήθηκε η 1η Συνάντηση Νέων.  
Φέτος η διοργάνωση «ενηλικιώνεται» κλείνοντας 18 χρόνια συνεχούς παρουσίας. Η 18η Συνάντηση Νέων «Άρδας 2012» θα πραγματοποιηθεί το πενθήμερο 25-29 Ιουλίου (δείτε εδώ).                                                                                                                   Σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον θα συγκεντρωθούν και πάλι επισκέπτες από όλη την Ελλάδα, κατασκηνωτές και μη, για να ζήσουν την εμπειρία του Άρδα.

 Όπως και πέρυσι, επιδίωξη του φεστιβάλ είναι η επιστροφή στις ρίζες του, που το ανέδειξαν σε κορυφαία πολιτιστική διοργάνωση για την Βόρεια Ελλάδα.         Η επίτευξη αυτού του στόχου πετυχαίνεται τόσο με το πρόγραμμα των συναυλιών καθεαυτό, όσο και με τις παράλληλες δράσεις που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Συγκεντρώνονται έτσι στον Άρδα από το πρωί ως το επόμενο πρωί δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες, που είναι ή νιώθουν νέοι, και αναδεικνύουν το φεστιβάλ ως μια γιορτή πολιτισμού.

Τα συγκροτήματα, μεταξύ των οποίων και κάποια τοπικά, θα φιλοξενηθούν στην Κεντρική Σκηνή αλλά και στην θρυλική Νησίδα, που αναβιώνει μετά από απαίτηση του φανατικού κοινού του φεστιβάλ.

 Δείτε το πρόγραμμα εκδηλώσεων της 18ης Συνάντησης Νέων  ΕΔΩ...          "Άρδας  2012"...