Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Με απόφαση που προβληματίζει και προκαλεί...Εισαγγελέας αυτεπαγγέλτως μπλοκάρει κούρεμα!

Άρχισαν τα «όργανα» και οι πρώτες αντιδράσεις στις δικαιώσεις δανειοληπτών με τα κουρέματα χρέους και μάλιστα με μια αιτιολογία η οποία έρχεται να ταράξει τα νερά των νομικών κύκλων, προβληματίζοντας και προκαλώντας έκπληξη.  
         
Φόβους εκφράζουν οι νομικοί κύκλοι για την ισχύ της έφεσης πανελλαδικά, σε όλες τις αποφάσεις δικαίωσης δανειοληπτών, αλλά και για αντίστοιχες που μπορεί να ασκηθούν.

Η πρώτη έφεση από εισαγγελέα αυτεπαγγέλτως ασκήθηκε στη Ρόδο και αφορά το κούρεμα χρέους ύψους 443.000 ευρώ μιας 45χρονης. Η έφεση προσδιορίστηκε να εξεταστεί στις 22 Νοεμβρίου 2012.                                                                  

Προ μερικών ημερών, στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου κατατέθηκε καθ' υπόδειξη της Εισαγγελίας Εφετών Δωδεκανήσο από τον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών, ζητώντας να μην ισχύσει η διαγραφή του χρέους για τη 45χρονη, θέτοντας ερωτήματα για τη "διαχείριση χρημάτων" που εκείνη έκανε, αλλά και για τη συνταγματικότητα του νόμου περί υπερχρεωμένων νοικοκυριών.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια κίνηση που αφορά τη συνταγματικότητα ή μη του νόμου.                                                                                                                           Διαβάστε εδώ την αιτιολογική πρόταση της έφεσης,κατά της απόφασης «κουρέματος» χρέους ιδιώτη...