Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Κι ενώ η σήψη των σταφυλιών...και όχι μόνο,προχωράει... Τουλάχιστον μην γίνει οινοποιήσιμη...

Οι παρατεταμένα υψηλές θερμοκρασίες σε συνδυασμό με τις τελευταίες,επί τρεις συνεχόμενες μέρες βροχοπτώσεις,έφεραν την απόγνωση στους κατοίκους κυρίως του χωριού Καστράκι Κορινθίας,αλλά και σ' αυτούς της ευρύτερης περιοχής.
Το μέγεθος της καταστροφής, στο χωριό Καστράκι του δήμου της  Νεμέας,είναι μεγάλο, κυρίως στις καλλιέργειες της σουλτανίνας, όπου εμφανίζεται σχεδόν ολοκληρωτική απώλεια της μοναδικής παραγωγής των κατοίκων.

Με δεδομένη την απαγόρευση οινοποίησης επιτραπέζιων σταφυλιών
(διάβασε εδώ)
Οι ζημιές αυτή την στιγμή υπολογίζονται σε ποσοστό άνω του 50% και αυτό αναμένεται να ανέβει  μέρα με τη μέρα...

Τους πληγέντες παραγωγούς επισκέφθηκε ο πρόεδρος της ΕΑΣ Νεμέας κ. Γεωργούσης  Video (εδώ) διαβλέποντας πιθανή κωλισιεργεία του Ε.Λ.Γ.Α., που θα επιτείνει το πρόβλημα,καθώς όσο παραμένουν τα σάπια σταφύλια στα κλίματα...περιμένοντας την εκτίμηση του φορέα,αυτό θα έχει καταστροφικές συνέπειες και στο εισόδημα της επόμενης χρονιάς..

Ο κ. Γεωργούσης  ενώ εξήρε το ενδιαφέρον των Τατούλη & Δέδε,πέταξε το γάντι-με την ανάλογη μικροπολιτική σπέκουλα,με φόντο τις διεργασίες για τις επόμενες δημοτικές εκλογές,στο δήμαρχο Νεμέας!...

Οι ζημιωθέντες παραγωγοί,αμήχανοι και απελπισμένοι,σπεύδουν να δηλώσουν τις ζημιές, από την αναπάντεχη; αυτή καταστροφή...στον ΕΛ.Γ.Α,καθώς μέρα με τη μέρα η σήψη των σταφυλιών...και όχι μόνο,προχωράει...
Τουλάχιστον να μην γίνει οινοποιήσιμη...(διάβασε εδώ)