Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Αν και με οικολογική ευαισθησία τα «τσεπώνει»...Τι τρεχει και δεν πληρώνει η ΜΚΟ σας κύριε Σπινθάκη;

Ανακοίνωση για ΜΚΟ από "ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ- ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ"

 Παρά τις κατ’ επανάληψη συνεχείς εκκλήσεις μας να πρυτανεύσει η λογική η νομιμότητα και κυρίως ο ανθρωπισμός, οι εργαζόμενοι στη ΜΚΟ  του επιχειρηματία Οικολόγου κ Σπινθάκη παραμένουν απλήρωτοι για εβδομήντα ημέρες (70) την ίδια στιγμή που τα χρήματα έχουν κατατεθεί από τον αρμόδιο Υπουργό στην Τράπεζα της Ελλάδος. 

Κάτι τρέχει λοιπόν, κάτι δεν πάει καλά και σε κάθε περίπτωση η κατάσταση δημιουργεί ερωτήματα αναπάντητα που πλήττουν βάναυσα την κοινωνική συνοχή, τη νομιμότητα και κάθε έννοια διαφάνειας.
Εμείς, ατομικά αλλά και συλλογικά σαν ‘Ενεργοί Πολίτες’, είμαστε αποφασισμένοι να σταθούμε αρωγοί συμπαραστάτες στους απλήρωτους εργαζόμενους της ΜΚΟ με κάθε νόμιμο μέσο ώστε να εξασφαλισθεί ότι οι εργαζόμενοι δεν θα χάσουν τα χρήματα τους και ότι τουλάχιστον θα λάμψει η αλήθεια για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.
Ήδη προγραμματίζουμε την ερχόμενη εβδομάδα και εφόσον δεν έχουν καταβληθεί τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους, να προσφύγουμε στην Εισαγγελία Κορίνθου με Μηνυτήρια Αναφορά μας προς διαλεύκανση του θέματος και διερεύνηση ευθυνών όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση.
Άλλοθι δε μπορεί πλέον να υπάρξει για κανέναν.

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
 ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ- ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ