Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Ο συγκεκριμένος «μ π ο υ κ ο υ ρ α δ ό μ α γ κ α ς» συνεχίζει, τα γνωστά σε όλους πλέον, «καραγκιοζιλίκια» του...


«Ο συγκεκριμένος κύριος συνεχίζει, τα γνωστά σε όλους πλέον, «καραγκιοζιλίκια» του, προκείμενου να ανέβει το ποσοστό της Χρυσής Αυγής».

Αυτό επισημαίνει σε συνέντευξή του ο δήμαρχος Κορίνθου Αλέξανδρος Πνευματικός, αναφερόμενος στο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ευστάθιο Μπούκουρα.

Αφορμή στάθηκαν τα επεισόδια μεγάλης έκτασης που σημειώθηκαν το πρωί στην Κόρινθο κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης προκειμένου να συγκεντρωθούν οι περίπου 600 λαθρομετανάστες που συνελήφθησαν, στο στρατόπεδο της Κορίνθου (6ο Σύνταγμα Πεζικού).

Προσθέτει, δε, ότι ο ίδιος είναι «κάθετα» αντίθετος στη μετατροπή του στρατοπέδου σε κέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών και τονίζει ότι η δημοτική αρχή είναι διατεθειμένη να κλιμακώσει τις αντιδράσεις της στο συγκεκριμένο θέμα.

Το πλήρες κείμενο της συνέντευξης του δημάρχου Κορίνθου, Αλέξανδρου Πνευματικού έχει ως εξής:

- Πώς προτίθεται να αντιδράσει η Δημοτική Αρχή Κορίνθου στην απόφαση το στρατόπεδο της πόλης (6ο Σύνταγμα Πεζικού) να μετατραπεί σε κέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών;

Καταρχάς να τονίσω ότι με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα αποφάσισα να συγκαλέσω εκτάκτως συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου σήμερα το απόγευμα στις 19:00. Ξεκάθαρος στόχος μας είναι η κλιμάκωση των αντιδράσεων μας και το υπογραμμίζω αυτό. «Στο πλευρό μας» έχουμε όλη την κοινωνία της Κορίνθου γιατί πρόκειται για ένα στρατόπεδο που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, 400 μέτρα από το δημαρχείο, δίπλα στα μεγαλύτερα σχολικά συγκροτήματα του δήμου, δίπλα στο αθλητικό κέντρο και δίπλα σε συνοικίες. Καταλαβαίνετε επομένως ότι πρόκειται για ένα απαράδεκτο γεγονός. Ο σχεδιασμός αυτός δεν πρέπει να περάσει.

Στο σημείο αυτό θέλω να καταγγείλω παράλληλα την απαράδεκτη και εντελώς άστοχη μεθόδευση να πραγματοποιηθεί «Ξένιος Ζεύς» στην Κόρινθο. Γιατί πολύ απλά δεν αφορούσε λαθρομετανάστες που βρίσκονταν εγκατεστημένοι στην Κόρινθο. Πρόκειται συγκεκριμένα για μεταφορά 600 περίπου λαθρομεταναστών από την Αθήνα και θέλω να το τονίσω αυτό.

Σε ότι αφορά τώρα το κέντρο φιλοξενίας να αναφέρω ότι θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός να συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο τα παιδιά του ελληνικού λαού που υπηρετούν τη θητεία τους, με μετανάστες που έχουν μεταδοτικές ασθένειες.

- Πώς σχολιάζετε την ενέργεια μελών της Χρυσής Αυγής, που με επικεφαλής τον εκλεγμένο βουλευτή της Ευστάθιο Μπούκουρα, να αποκλείσουν την πύλη του στρατοπέδου και να εμποδίσουν το έργο της ΕΛ.ΑΣ.;

Ας μην το σχολιάσω εκτενώς καλύτερα. Απλώς θα αρκεστώ στο να αναφέρω ότι ο συγκεκριμένος κύριος συνεχίζει, τα γνωστά σε όλους πλέον, «καραγκιοζιλίκια» του, προκείμενου να ανέβει το ποσοστό της Χρυσής Αυγής.