Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Η νίκη θέλει τεχνικό κι'ο θρύλος Φετφατζίδη...

                      Παλιές παιδικές ασθένειες,σε αναζωπύρωση στον θρύλο!

Κακό ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό, καθώς στην πρεμιέρα του στο φετινό Champions League γνώρισε την ήττα με σκορ 1-2 από την Σάλκε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση ο Χέβεντες (41'), ισοφάρισε ο Αμπντούν (58'), αλλά αμέσως μετά σημείωσε το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης ο Χούντελαρ (60').

Προβλημάτισαν στην αμυντική τους λειτουργία οι Πειραιώτες, καθώς δέχτηκαν γκολ αμέσως μετά το 1-1, ενώ το σκορ θα μπορούσε να είχε γίνει και 1-3, καθώς λίγο μετά το 1-2 έχασε και πέναλτι ο Ολλανδός στράικερ των Γερμανών.
Στο τέλος προσπάθησε να ισοφαρίσει ο Τζεμπούρ αλλά δεν κατάφερε.


Ο Γιάννης Φετφατζίδης ήταν ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που δεν... χώρεσε και κόπηκε την τελευταία στιγμή από την αποστολή για το ματς με την Σάλκε...

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έκρινε πως δεν θα μπορούσε να βοηθήσει και για αυτό τον άφησε στην εξέδρα,θεωρώντας πως στην επίθεση και στα άκρα μπορούν να παίξουν αρκετοί... χωρίς να είναι βέβαια η θέση τους.

                     Ο θρύλος αφού τρώει τα παιδιά του...Εν συνεχεία τα βραβεύει

Αντικείμενο λατρείας για τον κόσμο του Ολυμπιακού έγινε πριν την έναρξη του αγώνα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, που βραβεύτηκε από την πειραϊκή ΠΑΕ.


Διά χειρός του Σάββα Θεοδωρίδη, αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, πήρε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος την τιμητική πλακέτα. Ο κ. Θεοδωρίδης συνεχάρη θερμά τον πρώην παίκτη της ομάδας αφού πρώτα τον βράβευσε ενώ ο παίκτης χειροκροτήθηκε από όλο τον κόσμο.

Επίσης αποθεώθηκε στο Καραϊσκάκη και στο άκουσμα του ονόματός του στην εκφώνηση της αρχικής ενδεκάδας της Σάλκε. Ο ίδιος δεν έκρυψε την χαρά του και για την βράβευσή του από τον Ολυμπιακό αλλά και για την θερμή υποδοχή που του επεφύλαξε ο κόσμος.