Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

ΔΗΜΑΡ:Από δυο χωριά χωριάτες!

 Τις φήμες για «διχασμό» στους κύκλους της Δημοκρατικής Αριστεράς, με αφορμή το πακέτο μέτρων των 11,5 δισ. ευρώ, επιβεβαίωσε ο βουλευτής του κόμματος, Οδυσσέας Βουδούρης ο οποίος τόνισε πως θα το καταψηφίσει στην Βουλή.

Μιλώντας στην εκπομπή ΣΚΑΪ στις 19:00 με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Οδυσσέας Βουδούρης, είπε: «Ναι έχουμε χωριστεί σε δυο στρατόπεδα, σε δύο απόψεις. Η μια λέει ότι τα μέτρα είναι επώδυνα αλλά αναγκαία, η άλλη ότι παρόμοια μέτρα μας οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση».

«Περιμένω σαφή θέση από τον πρόεδρο και να λειτουργήσει το κόμμα μας δημοκρατικά και αριστερά. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ έχει τονίσει ότι δεν είμαστε δεδομένοι, άλλοι λένε πως ό,τι μέτρα και να μας βάλουν θα τα ψηφίσουμε» τόνισε.

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, συμπλήρωσε επίσης πως οι θέσεις του καθορίζονται από τις βασικές αρχές του κόμματός του και τις προγραμματικές θέσεις της κυβέρνησης.

«Εκφράζω τη συνέχεια και τη συνέπεια στις προγραμματικές θέσεις της κυβέρνησης και τις αρχές της ΔΗΜΑΡ. Κάποιοι λένε ότι από τότε που σχηματίστηκε η κυβέρνηση -πριν ένα δίμηνο- άλλαξαν τα πράγματα για τα μέτρα. Τι άλλαξε; Δεν έγινε πόλεμος, επιδημία ή κατέρρευσε η ΕΕ» δήλωσε.