Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Παρ' ολίγον πατατράκ στο «Καμπ Νου», αλλά η παρέα του Μέσι αντέδρασε γρήγορα...

Με ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο Λονδίνο -όπου η Τσέλσι προηγήθηκε 2-0 της Γιουβέντους- για να ισοφαρίσουν οι Ιταλοί, που έπειτα από τρία χρόνια, επέστρεψαν στα μεγάλα ευρωπαϊκά σαλόνια ενώ είχε και ευκαιρίες ακόμη και για τη νίκη.
Η έκπληξη της ημέρας σημειώθηκε στη Γαλλία. Για τον 6ο όμιλο της διοργάνωσης, η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ επικράτησε 3-1 εκτός έδρας της Λιλ αποδεικνύοντας ότι μπορεί και θα διεκδικήσει την δεύτερη θέση.

Στο ίδιο όμιλο το μεγάλο φαβορί και περσινή φιναλίστ του Champions League, η Μπάγερν νίκησε 2-1 τη Βαλένθια, με τους ισπανούς να προσπαθούν αλλά να μην μπορούν να αντισταθούν.
Στον 7ο όμιλο, η Σπαρτάκ Μόσχας έφτασε στο σημείο να προηγηθεί με 2-1 της Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου», αλλά η παρέα του Μέσι αντέδρασε γρήγορα και τελικά πήρε τη νίκη 3-2. Ο Ουνάι Έμερι ήταν ο κορυφαίος των φιλοξενούμενων στην επιστροφή του στην Ισπανία.

Στο άλλο παιχνίδι η Σέλτικ και η Μπενφίκα έμειναν στο «μηδέν» στη μοναδική αναμέτρηση της ημέρας που δεν σημειώθηκε κάποιο τέρμα.

Στον 8ο όμιλο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 1-0 την Γαλατάσαράι, με τον Νάνι να της στερεί την ευκαιρία με ένα χαμένο πέναλτι να πάρει το… τρίποντο με 2-0. Από την άλλη πλευρά όμως οι Τούρκοι στάθηκαν άτυχοι καθώς σε τρεις περιπτώσεις είδαν την μπάλα να σταματά στα δοκάρια του Ντε Χέα.

Την ίδια στιγμή η Μπράγκα έμενε φαβορί στα… χαρτιά απέναντι στην Κλουζ. Οι ρουμάνοι κατάφεραν να φύγουν νικητές με 2-0 από την Πορτογαλία.

Τα αποτελέσματα

5ος όμιλος
Τσέλσι-Γιουβέντους 2-2 (31', 33' Όσκαρ - 38' Βιντάλ, 80' Κουαλιαρέλα)
Σαχτάρ Ντόνετσκ-Νόρτζελαντ 2-0 (44', 76' Μικιταριάν)

6ο όμιλος
Μπάγερν Μονάχου-Βαλένθια 2-1 (38' Σβαϊνστάιγκερ, 76' Κρος - 91' Βαλντές)
Λιλ-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 1-3 (60' Σετζού-6' Βολόντκο, 20' Ροντιόνοφ, 43' Ολέκνοβιτς)

7ος όμιλος
Μπαρτσελόνα-Σπαρτάκ Μόσχας 3-2 (14' Τέγιο, 71', 80' Μέσι-29' αυτ. Άλβες, 59' Ρομούλο)
Σέλτικ-Μπενφίκα 0-0

8ος όμιλος
Μπράγκα-Κλουζ 0-2 (19', 34' Μπαστός)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γαλατασαράι 1-0 (7' Κάρικ)