Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Ο σάλιαγγας κι ο μάλιαγκας...για το «γλύψιμο» στον Χατζηνικολάου,σε δύο «βερσιόν»!

Ένα... συγκλονιστικό τετ-α-τετ εκτυλίχθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη διάρκεια ψήφισης της άρσης ασυλίας της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη, όταν ο πρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, συνάντησε τον Προκόπη Παυλόπουλο και του «παραπονέθηκε» που βγήκε στο ραδιόφωνο του κ. Νίκου Χατζηνικολάου.

Πρέπει όμως να σημειωθεί ότι ο διάλογος έχει δύο «βερσιόν». Η κατά Παυλόπουλο μαρτυρία είναι η πιο «ελαφριά», κατά αρκετούς όμως βουλευτές, που ήταν παρόντες, «ακούστηκαν απίστευτα "γαλλικά" από τον κ. Μεϊμαράκη»

Η εκδοχή, σύμφωνα με τον κ. Παυλόπουλο, έχει ως εξής:

Μειμαράκης: Γιατί ρε Προκόπη πήγες το πρωί στον Χατζηνικολάου και τον έγλειφες;

Παυλόπουλος: Που το κατάλαβες ρε Βαγγέλη;

Μεϊμαράκης: Μου το είπαν. Εσύ δεν έλεγες για το εκρηκτικό του χαρακτήρα μου;

Παυλόπουλος: Αυτό κατάλαβες;

Μειμαράκης: Να ξέρεις ότι όποιος γλείφει τον Χατζηνικολάου είναι απέναντί μου.

Παυλόπουλος: Εγώ δεν γλείφω τον Χατζηνικολάου, άρα δεν με αφορά.

Όμως, αρκετοί βουλευτές που ήταν παρόντες στην στιχομυθία, έλεγαν ότι ο πρόεδρος της Βουλής χρησιμοποίησε και ορισμένα «γαλλικά», λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Σε άκουσα το πρωί που βγήκες στον Χατζηνικολάου να του γλύψεις τον π... Έλα να γλείψεις τον δικό μου, είναι καλύτερος».

Τέσσερις ώρες μετά, οι κ.κ. Μειμαράκης και Παυλόπουλος, με ανακοίνωση που εκδόθηκε από τηροεδρία της Βουλής, διέψευσαν το μεταξύ τους διάλογο. Να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα επιχειρούν οι κ.κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης και Προκόπης Παυλόπουλος, μετά το φραστικό επεισόδιο που εκτυλίχθηκε μεταξύ τους στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ειδικότερα, το προεδρείο της Βουλής εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει: «Ο πρόεδρος της Βουλής κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο βουλευτής της ΝΔ Προκόπης Παυλόπουλος διαψεύδουν με κατηγορηματικό τρόπο τον δήθεν μεταξύ τους διάλογο που έχει αναρτηθεί στο Διαδίκτυο».

Βέβεια, όπως έχει γράψει και το protothema.gr για το συγκεκριμένο επεισόδιο -που τώρα οι δύο πρωταγωνιστές κάνουν ότι δεν γνωρίζουν- υπάρχουν δύο εκδοχές.

Η μία, προερχόμενη από τον κ. Παυλόπουλο, η οποία είναι και η πιο... light και η άλλη από παρόντες βουλευτές που περιλαμβάνει και τις... hard core εκφράσεις.

Υπό αυτά τα δεδομένα, δημιουργείται η απορία τι ακριβώς διαψεύδει το προεδρείο: και τις δύο εκδοχές ή την πιο... light;