Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Πίνο και μεθώ, θα λένε στο λιμάνι και... ωχ αμάν αμάν οι αντίπαλοι...

Ο Κολομβιανός Χουάν Πάμπλο Πίνο έρχεται να υπογράψει στον Ολυμπιακό, αλλά θα υπολογίζεται από τον Γενάρη! Tα μπλεξίματα με αστυνομία! Τι δηλώνει ο ατζέντης του...
Επόμενος προορισμός ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός θα είναι ο επόμενος ποδοσφαιρικός προορισμός του Πίνο, σύμφωνα με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Κολομβίας. Μάλιστα παρουσιάζουν το θέμα «τελειωμένο», καθώς αναφέρουν ότι ο Κολομβιανός χαφ πρόκειται να μεταβεί άμεσα στην Αθήνα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες!

«Ο Ολυμπιακός είναι η νέα ομάδα του Χουάν Πάμπλο Πίνο. Ο παίκτης ταξιδεύει από την Καρταχένα στην Αθήνα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ελληνική ομάδα», υπογραμμίζεται σχετικά. Ο μάνατζέρ του, Λουίς Φελίπε Πόσο μιλώντας στο gazzetta.gr επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον, επισημαίνοντας όμως ότι δεν υπάρχει ακόμα κάτι οριστικό.

Όμως ξεκαθάρισε πως υπάρχουν επαφές με τον Ολυμπιακό. «Υπάρχει όντως ενδιαφέρον από την πλευρά του Ολυμπιακού. Μιλάμε με την ελληνική ομάδα αλλά δεν υπάρχει κάτι τελειωμένο. Οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη και περιμένουμε, δεν μπορώ να πω τη δεδομένη στιγμή αν θα γίνει η μεταγραφή τώρα ή τον Γενάρη», υποστήριξε.

Οι πληροφορίες πάντως που έρχονται από την Κολομβία και όχι μόνο κάνουν λόγο για μία ιδιαίτερα προχωρημένη υπόθεση και δεν αποκλείεται οι ερυθρόλευκοι να έχουν συζητήσεις με άλλον ατζέντη του παίκτη.

Οι ομάδες, το συμβόλαιο που έσπασε και οι μπελάδες...

Ο 25χρονος παίκτης, που έχει μείνει ελεύθερος, έχει φορέσει τις φανέλες των Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν, Μονακό, Σαρλερουά, Γαλατασαράι και εσχάτως στην Αλ Νασρ ως δανεικός, απ' όπου αποχώρησε λόγω ενός αρκετά σοβαρό του τραυματισμού καθώς αντιμετώπιζε ένα σπάσιμο στο πόδι. Επίσης έχει 25 συμμετοχές με την Εθνική Κολομβίας U-21 και 3 στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των ανδρών της χώρας.

Ο Πίνο υπέγραψε στις 20 Ιουλίου του 2012 συμβόλαιο με την Μερσίν για δύο χρόνια. Όμως άγνωστο γιατί λίγο μετά οι δύο πλευρές τα... έσπασαν και πήραν χωριστούς δρόμους. Βέβαια, είναι και... πελάτης της αστυνομίας, τόσο στην Καρταγένα όσο και στο Ριάντ. Πριν πέντε ημέρες ο Κολομβιανός είχε μπελάδες με την δικαιοσύνη, καθώς φέρεται να ήπιε λίγο παραπάνω σε ένα μπαρ και επιτέθηκε σε αστυνομικό.

Για την ακρίβεια αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ, επιτέθηκε και χτύπησε όργανο της τάξης στο πρόσωπο. Την υπόθεση πάντως την έχει αναλάβει Εισαγγελέας της πόλης. Πριν ένα χρόνο πάντως είχε και άλλους μπελάδες, καθώς η αστυνομία τον συνέλαβε για ένα τατουάζ που είχε στο χέρι του με τον «Ιησού». Ο ισλαμικός νόμος απαγορεύει τατουάζ και ειδικά διαφορετικής θρήσκειας, με τον Πίνο να... τρέχει για να σώσει την κατάσταση.

Τι τονίζει ο Ολυμπιακός

Από μέρους του ο Ολυμπιακός διευκρίνισε πως θα μιλήσει με τον Πίνο και τους εκπροσώπους του, όμως ξεκαθαρίστηκε πως η συζήτηση γίνεται για να ενταχθεί ο παίκτης στην ομάδα τον Γενάρη. Και αυτό διότι δεν είναι εφικτό ο Κολομβιανός να υπογράψει τώρα και να κλείσει στον Ολυμπιακό. Επιπλέον οι άνθρωποι των νταμπλούχων Ελλάδας κατέστησαν σαφές ότι η υπόθεση δεν είναι τόσο «τελειωμένη» και πως ενδέχεται ο παίκτης να μην υπογράψει εν τέλει.

Αυτός είναι ο Πίνο!