Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Καλαμοκαβαλάρηδες με ειδική ζώνη «Martin Schulz»...Προετοιμάζουν «αποικίες» στην Πελοπόννησο και στη Νότιο Κρήτη

                              Μάρτιν Σουλτς στο γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel»


«Το ελληνικό κράτος θα πρέπει να δεχτεί να εφαρμόζουν ευρωπαίοι αξιωματούχοι μεταρρυθμίσεις επί ελληνικού εδάφους ωστόσο αυτό δεν θα είναι καμία εχθρική δύναμη κατοχής αλλά ένα εργαλείο βοήθειας»
δια...«λάλησε» ο Martin Schulz»!!

Και σε ποιες περιοχές αναφέρθηκε; Στην Πελοπόννησο και στη Νότιο Κρήτη...Σε Τατούλη, που είναι πρωτεργάτης στη δημιουργία τους (διάβασε εδώ) και Αρναουτάκη...

Για «μείζον πολιτικό θέμα» και «ιδιαίτερα προκλητική πολιτική παρέμβαση στις πολιτικές και κοινωνικές διαδικασίες της χώρας», κάνει λόγο με δήλωσή του ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Μεσσηνίας, περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου Θανάσης Πετράκος, με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς στο γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel» (2/09/2012), όπου και αποκάλυψε πως οι συζητήσεις μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της Ε.Ε. για την δημιουργία Ειδικών Οικονομικών Ζωνών στην Ελλάδα είναι προχωρημένες.

«Εντύπωση προκαλεί και ερωτηματικά δημιουργεί η αναφορά ότι Ειδικές οικονομικές Ζώνες μπορούν να δημιουργηθούν στο Νότιο τμήμα της Πελοποννήσου και της Κρήτης.
Μήπως ο γερμανός πολιτικός με τις δηλώσεις αυτές επιχειρεί να "προστατέψει" τις γερμανικές επενδύσεις του προγράμματος ΗΛΙΟΣ εις βάρος των μικρών ελλήνων μικροπαραγωγών που έχουν επενδύσει σε ΑΠΕ;», αναρωτιέται στη δήλωσή του ο Θ. Πετράκος...
                            Διαβάστε (εδώ) τη δήλωση του Θανάση Πετράκου ...